כללי כרטיס ביקור בשבילי...

• הוסף לסימניות
אז ככה, אחרי ששנים דחיתי את הרעיון שלעשות לעצמי כרטיס ביקור החלטתי שהגיע הזמן!
אני חדשה פה ולא כ"כ הבנתי את הכללים של הפורום, אם מותר/אסור לפרסם פרטים [מבחינת פירסומת סמוייה] אז שיניתי את פרטיי המזהים...

אשמח לשמוע הערות!!!

המון תודה!

קבצים מצורפים

• כרטיס ביקור 1.jpg
    KB 110.9 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
ברוכה הבאה!

אין שום בעיה לשים פרטים מזוהים!

יש כאלו החפצים בעילום שמם

אם אינך מעוניינת אינך צריכה!

• הוסף לסימניות
הכרטיס נחמד.
הייתי מחליפה פונט לאחר- יותר יוקרתי.
לדעתי, הטקסט יהיה מקצועי יותר- אם יהיה בצבע שחור.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
חלומי - תודה!
עכשיו אני אדע לפעם הבאה (:

איכות - גם לשם וגם לפרטים היית משנה, או רק לפרטים?
השם מופיע ככה באתר שלי, אם זה משנה משהו - למרות שגם זה אפשר לשנות...

את הצבע אני אשקול, בהתחלה זה היה שחור אבל זה היה נראה לי קצת מת, אז שיניתי

תודה!

• הוסף לסימניות
העיטורים הם סטנדרטיים, מוכנים, הלא כן?
אילו זה היה למטרה אחרת זה היה יכול להיות נחמד,
אבל מגרפיקאית מצפים לקצת יותר מאשר עיצוב מוכן.
תשקיעי עוד, בוודאי יצא לך מושלם.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
דיי כן, לקחתי צורה וקטורית חינמית שיפצתי וצבעתי אותה...
כנראה אני באמת התחיל הכל מהתחלה...

תודה! (:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה