כללי כרטיס ביקור דו צדדי

• הוסף לסימניות
חוו דעתכם.
לטוב ולמוטב.
האם הלוגו מיותר בשני צדדי הכרטיס? הכתב בגודל מתאים ומספיק ברור?
יש הצעות לשדרוגים?
(גודל הכרטיס: 8.5* 5.4)
תודה!

קבצים מצורפים

• דו-צדדי.gif
    KB 45.1 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
לדעתי הלוגו כמו שהוא בצד השני מיותר אולי תעשי אותו כרקע בהיר מסוגנן בגווני חום. בצד הקדמי מפריע לי האבנים האדומות שחוזרות על עצמן יותר מידי. הלוגו מצוין. בהצלחה

• הוסף לסימניות
הצעה:
להוריד את האבנים האדומות מהצד הראשון,
ולשים בכל הצד השני קיר אדום..

• הוסף לסימניות
הצעתי צירפתי דוגמא מקווה שזה בסדר
צד ראשון לוגו בגדול צד שני רק הפרטים

• הוסף לסימניות
tzivi וגאולונת תודה רבה! רעיון חמוד מצאתם!
שינתי כמו שהצעתם אבל הקיר הזה לא מצא חן בעיני... חנוק לי... אז השמאליים זה כמו שהצעת, והימניים זה עם פחות לבנים. יותר משוחרר.

אבל נראה לי שהקודמים היו יותר מקצועיים לא?

אז... אשמח אם תעזרו לי לבחור ולשדרג.
תודה!

קבצים מצורפים

• דו-צדדי-עיצוב-נוסף-לפרוג.gif
    KB 67.9 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
יפה התקדם
לעניות דעתי עדיין צד א נשאר רועש ומבולגן קודם כל בודאי ללכת על כיוון של 2 עם תיקונים של:
1. תצמצמי שורות
2. השורה של האתר צריכה לעוף משם דחוף, אולי באותו שורה של הטלפון וכו יותר על כיוון שהצעתי לך כנ"ל
3. הב"ה תקוע כמו....
4.האבניים שבין הטלפון לכתובת לא מוסיפות

צד ב'
הרבה יותר יפה וטוב
1. האבנים למטה צריכים לבדוק עם בלעדיהם יותר יפה או פחות
נחכה לתגובות מאחרים אם הכיוון שלך נכון באבנים למעלה או שצריך לסגור אותם כמו בדוגמא שעשיתי

המון הצלחה מאד מאד יפה

• הוסף לסימניות
נראה לי שכדאי להתאים את גודל הכרטיס לגודל המקובל של כרטיסי ביקור.
פשוט אותי מעצבן שיש לי כרטיסי ביקור ופתאום אחד קופץ או אחד יותר קטן מכל השאר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י imirs;397982:
נראה לי שכדאי להתאים את גודל הכרטיס לגודל המקובל של כרטיסי ביקור.
פשוט אותי מעצבן שיש לי כרטיסי ביקור ופתאום אחד קופץ או אחד יותר קטן מכל השאר.

זה המידות שהביאו לי. (אולי בצרפת מקובל גודל כזה? אין לי מושג...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיר770;397985:
זה המידות שהביאו לי. (אולי בצרפת מקובל גודל כזה? אין לי מושג...)

יתכן,
זה גודל של כרטיס אשראי.

• הוסף לסימניות
לדעתי בצד א דבר ראשון להקטין את הכתוב בהרבה
נראה לי שפחות אבנים יפה יותר אני הייתי משאיר רק שורה למעלה ושתי שורות למטה וכמובן מקטין את הכתוב ו.... נשאר אוויר לנשום
צד ב את 1 אהבתי יותר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה