כללי כרטיס ביקור - הביעו דעתכם.

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
משתפת בכרטיס ביקור שעיצבתי לצלמת המקסימה @יהודית שניאור .
אשמח לקבל את חוות דעתכם, איך השילוב של המצלמה עם השפה הגרפית? ועל כל המראה בכלל. תודה!

יהודית שניאור כרטיס ביקור.jpg
כרטיס ביקור-01.jpg

• הוסף לסימניות
הלוגו מאלף, נקי ויפה
גם הכתב של הפרטים משתלב נהדר, במצלמה אולי את הצבע התכלת תחליפי לירוק שיתכתב טוב יותר עם שאר הדברים
אהבתי את השפה אבל משהו בצורה שלה מזכיר עיצוב קצת מיושן, אולי תנסי לשנות את הצורה (אולי לעשות חיתוך כמו מצלמה אז גם לא תצטרכי את המצלמה...)

• הוסף לסימניות
היה מתאים לי שבמסך יראו משהו מהלוגו.
זה נראה כאילו המצלמה מצלמת את הלוגו-לא?

• הוסף לסימניות
ואוו!! כרטיס ביקור מושקע ומטופטפ!

הייתי מנסה להפוך את המצלמה לאלמנט יותר שטוח וויקטורי, ואולי גם להחליף את הצבע הירוק בצבע אחר. אולי משהו בסגנון של התכלת מהמצלמה או צבע מהלוגו.

המון הצלחה!

• הוסף לסימניות
מאד יפה אבל הייתי משנה כמה דברים שם יותר מידי בלאגן בעינים

• הוסף לסימניות
הלוגו עצמו מודרני והגלים למטה קצת מיושנים באמת, ההצללה הזאת והגרדיינט הקלאסי מדי.
ייתכן שגרדיינט טרנדי יתאים פה, מציעה לך לנסות לשלב אותו ע"י צורה יותר עכשווית.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הייתי משאירה את המצלמה בצד בלי בולד שטוח

• הוסף לסימניות
אין אין אין על הכרטיס ביקור הזה!!! מיוחד באופן מיוחד!
את פשוט מוכשרת!

• הוסף לסימניות
הרבה פעמים נתקלתי בדבר המעניין הזה.
כמה תודות יש על הכרטיס הראשון, ולעומת זה תגובות נגד.
וכמה תודות על הכרטיס השני, ולעומת זה תגובות בעד...
מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
יפה מאוד,
וברור שהשני משודרג הרבה יותר
לטעמי העיטורים מיותרים לגמרי
(מיושן מעט)

הייתי משאירה את זה לבן חלק
זה גם ידגיש את הקטע של התמונה (הזוויות בצדדים)
וגם הרבה יותר חדיש מעודכן ומשדר פאסון.

בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה