כללי כרטיס ביקור ומודעה לזמר

• הוסף לסימניות
אני לא חושב שזה רעיון לשים תמונה בכרטיס ביקור.(לענ"ד)

• הוסף לסימניות
יש לי בעיה עם שני השורות העליונות בתחילה לא הבנתי על מה מדובר אולי תוריד את השורות למטה... או במסגרת מה שבטוח לא בתחילת המודעה כי אתה בא לומר שזה קודם זמר לחתונות ומוסיף שהוא נמצא גם ברדיו -זה מה שאני חושבת
בכלליות יפה ומושקע!! רק גם הכחול נראה לי יותר מדי בהיר אולי תנסה לתת לו קצת יותר עומק שישתלב עם הזהב יותר...

• הוסף לסימניות
עיצוב נאה עליז ומלא קצב!
-כדאי באמת להכהות מעט את הרקע ליתר אלגנטיות.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
כדי שיהי יותר מעניין תחליף פונט בכותרת למעלה, או בטקסט למטה.
(או להשתמש במשקל השני של הפונט...)
חוזר על דברי קודמי לעשות קצת יותר כהה זה יהיה הרבה יותר יפה....

חוץ מזה ממש יפה ועליז.
יום מצויין!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איצה מאייר;558553:
אני לא חושב שזה רעיון לשים תמונה בכרטיס ביקור.(לענ"ד)
כך הלקוח ביקש אבל מה אתה אומר על העיצוב

• הוסף לסימניות
העיצוב יפה, אבל לא בדיוק חסידי, לטעמי..
כדאי באמת ל'אלגנט' אותו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;558779:
העיצוב יפה, אבל לא בדיוק חסידי, לטעמי..
כדאי באמת ל'אלגנט' אותו.
מה הכוונה ל'אלגנט' אותו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה