כללי כרטיס ביקור ופלייר ללהקה חדשה של בחורים צעירים

• הוסף לסימניות
מיועדת לציבור הדתי לאומי...
אשמח לשמוע את חוות דעתכם...

קבצים מצורפים

• כרטיס ביקור.pdf
    KB 273.4 · צפיות: 25
  • פרוספקט.pdf
    KB 737.1 · צפיות: 41
  • הוסף לסימניות
קודם כל יפה מאוד

1-הפרוספקט יפה ונחמד, רענן אבל משום מה לא אהבתי את ה2 רמקולים ששמת כניקוד בכותרת.
לדעתי יותר יפה פשוט 2 נקודות עם צבע שחור אחיד, זו טעמי.

-השמחה בשמים המחירים בקרקע, לא מתאים שהקרקע יותר קטן מהשמים.

2- בכרטיס ביקור משהו שם לא ממורכז קצת לא מיושר, וגם הגיטרה נוגעת בקצה העליון ואין גלישה בישביל חיתוך, בדפוס הגיטרה תיחתך.

3- בכרטיס ביקור הטקסט של הפרטים מידי קטן, תקטין את הקובץ לגודל של הכרטיס ותראה שכמעט אי אפשר לראות אותם.

בכללי יפה מאוד, גם הפונטים. בהצלחה

• הוסף לסימניות
רעיון ובביצוע ממש חמודים ושמחים!
כמה הערות קטנטנות-
הייתי בטוחה שהלוגו הוא "קו שמחה" עד שראיתי את המייל......
כדאי להקטין את המבצעים בפרוספקט כדי שיהיה יותר סדר בעניים, וכדי שזה יהיה פרופוציונלי לכיתוב.
בכרטיס הפריע לי שהמייל והשם בעברית לא באותו משפחת פונטים..

חוץ מיזה - מקסים!

• הוסף לסימניות
עיצוב נהדר. האוירה, הצבע וכל העיצוב שמח, ומלא חיים. מתאים בהחלט!
הערות לשיפוץ כנ"ל, אבל בסך הכל עבודה נאה ביותר.

• הוסף לסימניות
אני חייבת לומר שזו הפעם הראשונה או אולי השניה שהעליתי עבודה והעניין הזה של החוות דעת כל כך תורם ומבורך. תודה לכל העונים שהגיבו ולאלו שיגיבו בהמשך...

• הוסף לסימניות
כדי להוסיף תגובות

מומלץ להראות כך:

(אגב יפה מאוד. לא רואה צורך בהערות...)

קבצים מצורפים

• כרטיס ביקור (1).jpg
    KB 342 · צפיות: 17
  • פרוספקט.jpg
    1.5 MB · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
הכרטיס מצויין, בהתייחס להערות (רמקולים, שוליים פנימיים וגודל הפרטים, ולדעתי גם פונט של הפרטים לא מתאים)

לגבי הפלייר -
בלגן גדול, העין קופצת ולא מצליחה להתמקד
תגדילי מאוד את קול שמחה, ואת השאר צריך להקטין ולסדר בצורה הגיונית כלשהי
המבצעים עם שורות הסבר ארוכות - עדיף שכל אחד יהיה בבוקסה מסודרת

• הוסף לסימניות
מקסים! מושלם!
בשביל הכנות עד שהעירו שהרמקול הוא ניקוד חשבתי שכתוב "קו שמחה" התו היה נראה כחלק מהעיצוב, אז אם זה משנה לך - תסדרי את זה. בכל אופן עבודה יפה!

• הוסף לסימניות
אין לי הערות מעבר לנאמר לעיל.
רק רציתי לומר שהתרשמתי מאד, רואים כאן כישרון.

• הוסף לסימניות
הכל יפה מאד. הצבעים, הטיפוגרפיה (חוץ מהיישור לשמאל בכרטיס - נראה כאילו הוא רוצה לברוח מפה), הקומפוזיציה.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד,
העיצוב והצבעים- ממש שמח!

• הוסף לסימניות
אינ לי הערות. אני גם לא רואה צורך בזה. עבודה יפה ונקיה. גם שמחה. אם כבר אז כאלי שכותבים בפורום מילים עם טעויות כתיב מזעזעות... (בכדי שלא לפגוע אני לא מצטט) ועוד מעירים על סגנון כתיבה... קשוט עצמך תחילה ואח״כ קשוט אחרים

• הוסף לסימניות
איציק הוא אדם באמת מקסים, ממליץ! :)
[מתוך היכרות :p ]

• הוסף לסימניות
תוצאה יפה, נעימה לעין ומקצועית, המראה על כשרון!

תמשיך להצליח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה