כללי כרטיס ביקור + לוגו לרואה חשבון

• הוסף לסימניות
בס"ד
אשמח לשמוע חו"ד לגבי הלוגו והכרטיס (המסגרת מסביב רק לשם נוחות הצפייה)

קבצים מצורפים

• מ.מ.ד2.jpg
    KB 128.2 · צפיות: 21
  • מ.מ.ד.1.jpg
    KB 134.9 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
לפי דעתי הראשון, אם כי משהו מפריע לי ואני לא יודעת להגדיר מהו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sara100;417587:
לפי דעתי הראשון, אם כי משהו מפריע לי ואני לא יודעת להגדיר מהו...

מסקימה עם כל מילה

• הוסף לסימניות
הראשון נחמד מאוד, :)
הייתי ממליצה לך:
להוזיז את כל הלוגו ימינה (וש"ייעוץ כללי" יגיע לסוף המילמה מע"ב ולא ימשיך לאחריה), ואולי להקטין את כולו טיפה.
להגדיל את החצאי עיגולים שבצד ימין עוד קצת.
להוריד את "דני מלמד רואה חשבון" קרוב יותר לקו למטה
(ויש מרווח גדול מדי בין הדוא"ל לכתובת מייל)
בהצלחה ;)

• הוסף לסימניות
יש משהו שמפריע, לא יודע להגיד במדויק מה.
העבודה עצה מאו יפה, צבעים מעולים, נותנים הרגשה של רוגע, למרות שלרואה חשבון לדעתי מתאים יותר רצינות..
העבודה הראשונה לדעתי לוקחת. רק הפרטים טיפה לסדר..
בהצלחה :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה