כללי כרטיס ביקור לי

• פותח הנושא park
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח לשמוע את דעתכם צד אחד עברית וצד אחד אנגלית.

קבצים מצורפים

• פסח-פרקוף.jpg
    KB 215.4 · צפיות: 22
  • Pesach-parkoff.jpg
    KB 225.4 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
פששש... לא ידעתי שזה אתה.
דבר איתי באישי

על כל פנים זה נראה פשוט מדי וקצת קודר. אם תוכל להוסיף איזה עיטור זה יעזור.

• הוסף לסימניות
חייב עוד משהו, הוא ריק מידי

• הוסף לסימניות
כמובן שעדיף מינימלי אבל, גם במינימלי אתה חייב להראות יכולת
לכן כרגע זה מדי פשוט
(אחרי הביואיק זה לא נראה טוב)

• הוסף לסימניות
כמעצב גרפי, הכרטיס ביקור שלך אמור לייצג מי אתה, מה היכולות שלך ומה הסגנון שלך. הכרטיס שעשית אומנם יש לו סגנון מסוים, אי אפשר להגיד שהוא לא טוב, אבל לענ"ד הוא לא מתאים בשבילך כמעצב.

בניגוד לכל האנשי מקצוע שעושים כרטיס ביקור על ידי גרפיקאי, אנחנו אנשי מקצוע שבכבודינו ובעצמינו מעצבים את הכרטיס בשבילנו, ולכן ראוי לעשות את זה הכי טוב שאפשר.

• הוסף לסימניות
בס"ד
לטעמי האישי - הכרטיס שלך משדר אומץ, נועזות, ביטחון עצמי גדול.

• הוסף לסימניות
לא מתאים

מאד נחמד אבל מתאים יותר לכרטיס בקור של עורך דין או יהלומן

• הוסף לסימניות
graphic designer, בלי ה-S.

• הוסף לסימניות
מסכימה עם הטוענים שזה משדר אומץ, בטחון וכו'
אבל תחשבו מנקודת מבט של הלקוח הפשוט שמקבל את הכרטיס ביד
מה הוא חושב על כך?לנו נמאס מכל העיטורים והרעיונות ומההתקשקשות אבל ללקוח לא נמאס והוא מחפש את זה!

• הוסף לסימניות
השאלה לאיזה קהל לקוחות הוא פונה

הפשוטים
או אלו שמבינים בעיצוב

אם הוא בסגנון נקי וחזק עם אומץ- וזה מה שיש לו למכור
אלו שאוהבים קשקושים יתקשו לעבוד איתו
ואלו שאוהבים קו חלק מענין חושב- ישמחו לעבוד איתו

תלוי מה הוא מוכר.

• הוסף לסימניות
יפה,
"מאד נחמד אבל מתאים יותר לכרטיס בקור של עורך דין או יהלומן "
גם אני חושבת כך...
<!-- / message -->

• הוסף לסימניות
הכרטיס משדר- מקצועיות, ביטחון, עוצמה וכל מה שדרוש מכרטיס להביע.
הכרטיס מעולה לטעמי.

ברכת הצלחה...

• הוסף לסימניות
אני חשבתי על זה והחלטתי לקחת את הכרטיס עם אותו הכיוון ולעשות אותו יותר צבעוני אני מקווה להעלות בקרוב את התוצאה.

תודה רבה לכל המגיבים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;490905:
graphic designer, בלי ה-S.
אני אמריקאי מהבית וכך אבי אמר לי לכתוב ושאלתי אותו בלי S והוא אמר לי שלא אבל אני אברר את זה שו"פ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;491121:
אני חשבתי על זה והחלטתי לקחת את הכרטיס עם אותו הכיוון ולעשות אותו יותר צבעוני אני מקווה להעלות בקרוב את התוצאה.

תודה רבה לכל המגיבים!

ומה עם לוגו, לעצמך?

• הוסף לסימניות
החלטתי ללכת יותר על הכיוון האישי אני מעצב גרפי לא סטודיו או חברה בלי לוגו. רק השם.

• הוסף לסימניות
מה דעתכם על הכיוון הזה?

קבצים מצורפים

• פסח-פרקוף-C.jpg
    KB 128.7 · צפיות: 22
  • Pesach-parkoff-C.jpg
    KB 135.1 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
אם יראו את הקשקוש זה יהיה הרבה יותר טוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה