על טעם וריח אין מה להתווכח!נכתב ע"י היוצרת81;561251:הפונט זה אקסטזה של פונטביט ולגבי הצבעים דווקא לא היה לי ספק. השחור והלבן מבחינתי משדרים יוקרה
מה לגבי הישלוב של האות הפותחת בפונט הקדמי? האם גם אותה לשנות? אשמח גם לגבי הע(א)רות אם ישנן לגבי העימוד של הטקסט בצד הפנימיאת הפונט מאחורה לשנות ולהקטין
אני שמחה על חוות הדעת גם אם היא שונה משלי.. הרי זה כל העניין, לא?על טעם וריח אין מה להתווכח!
רק אמרתי את חוו"ד
ואני גם חושב שצבע שחור משדר יוקרה!
אבל זה לא חברת נדל"ן!
לענ"ד צריך להשתמש עם צבעים בהירים יותר!
לאן הם בורחים? לא הבנתי..שימי לב שהעיטורים האפורים בורחים מהדף וזה לא לעניין..
ולגבי השחור, אכן הרעיון לשימוש בשחור בא אכן מהצצה בפרסום האופנה / עיצוב שיער/ מאפרים וכו'.. שם רבים מבססים את הפרסומות והלוגואים על הצבע הזה שנותן דגש וניגוד לצבעוניות של האיפור למשל. מבחינת הצבע, אני דווקא שלמה כמו שכתבתי אבל כמו שכתב איצה (והוא צודק) על טעם וריח וכו'..אני יכולה להבין מאיפה בא השחור הרבה מאוד ספרים/ות משתמשים בצבע הזה,
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים