כללי כרטיס ביקור לסטודיו שלי

• הוסף לסימניות
תודה מראש מסטודיו CTC

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרף לאמור.
זה יפה אבל הפונט שם הוא ישן מדי.
הייתי הולך על פונט חדשני יותר ....
בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
יש פונטים אחרים שאתם ממליצים?

• הוסף לסימניות
נראה לי שהעיטורים צריכים להיות חופפים בסגנונם מאחורה וקדימה זה נראה שני דברים שונים חוץ מהלוגו והצבע-
תכניס/י סגנון אחד בשני הצדדים בחיתוכים שונים...
וכן הפונט הייתי הולכת על משהו פחות תורני.........

• הוסף לסימניות
לא רואה פה קישור לעיצוב גרפי

(ו- עדיף שם בעברית)

• הוסף לסימניות
אם כבר עושים צד שני הוא אמור להחמיא וחזק את הצד הראשון ולהפך
תשמור על הקו העצובי אבל אולי לשנות צבע בצד אחד זה יכול להקפיץ את העסק...
ואני מצטרפת למה שאמרו קודמי לגבי הפונט
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
שוב פעם אמרתי תביאו איזה שם של פונט טוב ואני ישתמש ובנוגע לצבע איזה אתם ממליצים זהב?
יש לכם אולי רעיון לשם?

• הוסף לסימניות
פשוט בקושי יש לי רעיונות

• הוסף לסימניות
מה דעתך על "משה טויטו - מעצב גרפי"..

• הוסף לסימניות
איך אפשר לשלב עברית ואנגלית תחת אותו צד?
לי זה לא מסתדר
העיטורים שברקע מוגזמים קצת לפי דעתי ולא מוסיפים.

• הוסף לסימניות
(1) הייתי מציע לרדת מהרעיון של כרטיס דו צדדי.
לכרטיס ביקור צריך להיות צד אחד שמעביר את כל המידע הדרוש במבט אחד.
הצד השני צריך להיות נקי.
(2) הרקע חזק מידי.
(3) בחירת פונט "חצי" כתב יד מסולסל לשם הסטודיו ctc נראית לי שגויה. הפונט הזה מעביר הרגשה של מריחה, החלקה, עיגול פינות. דרוש כאן פונט הרבה יותר יציב שידגיש ניקיון.
(4) גם הפונט של הפרטים בעברית לא נראה לי מתאים. נראה כאילו "זה מה שיש לי, אז זה מה שבחרתי. העיקר שיהיה בולט."

חוץ מזה, אני לא מבין למה לבחור בשם לועזי. מילא אם היה מדובר בחברה בינלאומית, אבל אנחנו חיים בישראל וכאן מדברים וכותבים בעברית (או שאני טועה).

• הוסף לסימניות
לא קוראים לי משה קוראים לי חיים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה