כללי כרטיס ביקור לעצמי

• הוסף לסימניות
עיצוב בחן לשעבר :p
אני עדיין מתלבטת האם להשתמש בשם שלי או להמשיך לחשוב על שם אחר...

קבצים מצורפים

• כרטיס ביקור1 CB.jpg
    KB 24.8 · צפיות: 15
  • כרטיס ביקור1 CB2.jpg
    KB 23.3 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
חמוד מאד!
את הקו מעל שורת פרטי יצירת הקשר הייתי משאירה פשוט ודק ולא בסגנון איור חופשי כמו שהוא עכשיו.

• הוסף לסימניות
אימג' חינני, קו נקי, גוונים טובים, טיפוגרפיה קריאה ונעימה לעין. לענ"ד קרוב למושלם.

הצעות לסדר:
גוף הפרפר, בסוג כזה של איור, ייתכן ומיותר. יש לו מבנה מעט מגושם ביחס לכנפיים הקלילות. ברמה הטכנית לא מומלץ שיחפוף לC - צורם מעט ופוגע בקריאות של האות, וגם עתיד לעורר סוגיות טכניות מיותרות במקרה של צבע אחד (חותמת) / הטבעה / שילוט מבוסס אלמנטים וכד'.
הקו החוצה את הכנף העליונה לא מובן לי (רומז לאות B? אם כן, לא כל כך ברור, וגם לא כל כך ברור מדוע עליו לרמוז זאת בכלל). המחושים מתוקים מאד.
חוסר הזהות בתת ההגדרה (ופריסת הטקסט בשורה) בין שתי השפות מכוון?

• הוסף לסימניות
כדאי להכהות או לעבות את הכיתובים , הם מאד קשים לקריאה ביחס לשם.

• הוסף לסימניות
וואו! כרטיס בעיצוב מיוחד!

הסוגריים ההפוכים בטל' קצת מפריעים לי.

• הוסף לסימניות
את יכולה לעשות "סלאש": חני בצרי | טלפון | וכו'

• הוסף לסימניות
מקסים! ממש!!!
הגב של העליון עם המשחק בטיפוגרפיה יותר מיוחד לדעתי.

נ.ב. הקו מעל הפרטים צריך להיות קו פשוט וישר.

• הוסף לסימניות
לדעתי יש משהו מיוחד בקו מעל הפרטים
כאילו חלק מהפרפר, ומאוד מסתדר עם השפה העיצובית
לא הכל חייב להיות ישר ובנאלי

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם!
הנה התיקונים...
האם הפפרפר נראה יותר טוב?
אשמח לקבל הערות גם לגבי המלל.

קבצים מצורפים

• כרטיס ביקור0 CB.jpg
    KB 24.8 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
מושלם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הרשל'ה;913839:
אימג' חינני, קו נקי, גוונים טובים, טיפוגרפיה קריאה ונעימה לעין. לענ"ד קרוב למושלם.

הצעות לסדר:
גוף הפרפר, בסוג כזה של איור, ייתכן ומיותר. יש לו מבנה מעט מגושם ביחס לכנפיים הקלילות. ברמה הטכנית לא מומלץ שיחפוף לC - צורם מעט ופוגע בקריאות של האות, וגם עתיד לעורר סוגיות טכניות מיותרות במקרה של צבע אחד (חותמת) / הטבעה / שילוט מבוסס אלמנטים וכד'.
הקו החוצה את הכנף העליונה לא מובן לי (רומז לאות B? אם כן, לא כל כך ברור, וגם לא כל כך ברור מדוע עליו לרמוז זאת בכלל). המחושים מתוקים מאד.
חוסר הזהות בתת ההגדרה (ופריסת הטקסט בשורה) בין שתי השפות מכוון?

בקשר לאות B כי זה השם שלה

• הוסף לסימניות
מקסים

• הוסף לסימניות
מקסים!

• הוסף לסימניות
חני מהמם!!!!!!!!!!!
לדעתי תדגישי הC והB בפרפר בצורה עדינה וחוצמזה הכל מושלם
בהצלחה

• הוסף לסימניות
יפה מאד!
אך יש סטודיו שמיתגה את עצמה עם פרפר דומה (כדאי לבדוק, היא פעילה כן בפורום)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה