כללי כרטיס ביקור לעצמי.

• הוסף לסימניות
מצו"ב 2 קבצים, הראשון (הירוק) זה הכרטיס ביקור הישן שלי
והסגול זה סקיצות לכרטיס ביקור חדש..

אז קודם כל, אלו צבעים יפים יותר? אני מאד התחברתי לסגול, אך להפתעתי הרבה אמרו לי שהירוק הרבה יותר יפה.. סיבכו אותי :eek::confused:

ולגבי הכרטיס החדש עצמו, הסתבכתי קצת עם הצד הקדמי.. (רואים לפי כמות הסקיצות.. ;)) בא לכם לכוון אותי קצת? יעזור לי מאד, תודה!

קבצים מצורפים

• ישן.jpg
    KB 72.2 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
והכרטיס החדש >>>

קבצים מצורפים

• כרטיס ביקור חדש סקיצות.jpg
    KB 251.5 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
אין משימה קשה יותר לגרפיקאי מהכנת כרטיס ביקור אישי. גם אני לא נעולה על הכרטיס שלי ורוצה להכין חדש לרגל המבצע המדובר...
קשה לי להסביר לך במילים מה לדעתי את צריכה לעשות. את יכולה לשלוח לי קובץ פידיאף ואנסה לעזור.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
לא משנה מה עלה לפה מצא חן בעיני הראשון בהודעה הראשונה בצד ימין
הוא נראה יפה אין מילים

• הוסף לסימניות
לא רואה צורך להחליף את הראשון לבאים אחריו.

• הוסף לסימניות
אני אישית אוהבת הרבה יותר את הקודם והרבה פחות את החדשים.
בטוח שאת רוצה להחליף?

• הוסף לסימניות
הישן לדעתי הרבה יותר יפה ונקי מהחדשים.

• הוסף לסימניות
את יכולה לנסות את הישן כמו שהוא ולהחליף לצבע סגול ולראות איך זה נראה.

• הוסף לסימניות
אני אוהבת את הצבע הסגול הכהה - ממש מיוחד!!!
לדעתי צריך לשלב בין הסקיצות:
המילים "פרפר" ו"על כנפי הדמיון" חייבים לבוא יחד בצד הראשון.
בצד השני הייתי מנסה להגיע לרקע כסוף משהו (מעבר של 2 אפורים) ושמה את המילים ששמת בכרטיס השני מצד ימין (דמיון וכו') עם שקיפויות משתנות ומסיימת במילים "פרפר. סטודיו לעיצוב גרפי, מיתוג ופרסום". - המילים כמובן בסגול העמוק של הצד הראשון.
ליד השם שלך כדאי לכתוב "שרית פדידה | מעצבת גרפית" - מכיוון ש"מעצבת" זהו תחום רחב הרבה יותר (עיצוב אירועים, עיצוב מתנות, עיצוב גרפי, עיצוב מוצר, עיצוב רהיטים, עיצוב פנים ועוד).

כדאי להשתמש רק בסקאלת הצבעים סגול-אפור (לגווניהם) ולא לערב את הצבע הצהוב בחגיגה, מוריד מהיוקרתיות ומהיופי לטעמי.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
לענ"ד הרבה הרבה יותר יפה זה הכרטיס הישן הוא מאוד מוצלח כך שאני לא רואה כל צורך להחליף ובפרט שזה הרבה יותר עדין אלא אם כן את רוצה משהו יותר צועק ואם כן אז צריך גם צבעים יותר צועקים לכן לענ" דהישן הוא ממש מקסים ואין שום צורך להחליפו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איש גדול;411733:
לענ"ד הרבה הרבה יותר יפה זה הכרטיס הישן הוא מאוד מוצלח כך שאני לא רואה כל צורך להחליף ובפרט שזה הרבה יותר עדין אלא אם כן את רוצה משהו יותר צועק ואם כן אז צריך גם צבעים יותר צועקים לכן לענ" דהישן הוא ממש מקסים ואין שום צורך להחליפו

איש גדול עם הסבר עוד יותר גדולללללללללללללללללללללללללללללללללללללל ;)

• הוסף לסימניות
אאאא... אני האמת בהלם מוחלט..
אני כ"כ לא אוהבת את הראשון, נראה לי פתאום מדי פשוט כזה, לא מספיק מקצועי
ופתאום הופכים לי הכל.. :-X

השאלה מאיזה בחינה הראשון עדיף? אני אישית מאד מאד אהבתי את השילוב של הסגול והצהוב.
לא הרבה יותר יפה מירוק וכתום???

• הוסף לסימניות
מסכימה עם ההרגשות שלך - רק לא לגבי הצהוב!!!
השילוב של סגול וכסוף מיוחד ויוקרתי מאוד!!!

אם את רוצה לעשות את הכרטיס יותר קליל קצת תשלבי ירוק תפוח למשל.
השילוב של צהוב / כתום נותן לכרטיס עממיות ולא נראה לי שזה מה שאת רוצה...

• הוסף לסימניות
השני אולי יותר עדכני/אופנתי
הראשון יותר מקצועי/יפה/עדין

• הוסף לסימניות
איך השילוב בין הישן והחדש?

קבצים מצורפים

KB 74.3 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברומי נויבירט;411751:
השני אולי יותר עדכני/אופנתי
הראשון יותר מקצועי/יפה/עדין

נו, אז עוד יותר דילמה. כי מצד אחד חשוב באמת במקצוע הזה לשדר עדכניות ואופנתיות, ומצד שני חייבים לשדר מקצועיות ויופי.. :confused::rolleyes::eek::p

• הוסף לסימניות
יפיפיה.

ובכ"ז הייתי משנה את הגוון של הצהוב.

• הוסף לסימניות
הצהוב לא משהו... ואין מאד קשר בין 2 הצדדים של הכרטיס....

• הוסף לסימניות
עוד אופציה.

>> בבקשה תייעצו לי, אני כבר כולי מבולבלת ו'בתוך זה' שכבר הגבול בין היפה יותר לפחות היטשטש אצלי.. :eek:

• הוסף לסימניות
>>

קבצים מצורפים

KB 86.7 · צפיות: 9

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה