כללי כרטיס ביקור לרעיונאות

• הוסף לסימניות
אודה מאוד לכל מי שיפנה מזמנו ליעץ על עיצוב לכרטיס ביקור
(שחור אדום זו בחירת צבע של בעלת העסק)

קבצים מצורפים

• רעיונאות.jpg
    1.5 MB · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
חמוד ממש.- אבל בכנות לא לשם רעיונאות...
אני ממש מצפה כאן ליצרתיות שתביע רעיון, ולא לציפור דרור שכבר כל כך מוכרת מהמעוף...
מבחינת עיצוה הכיוונים ממש נחמדים - מבחינה רעיונית שזה המסר הכי חשוב שיעבור כאן, אין..

• הוסף לסימניות
העיצוב מאוד עוצמתי ומיוחד

• הוסף לסימניות
מכרטיס ביקור של רעיונאית אני מצפה להברקה רעיונית מיוחדת, כזו שלא שוכחים.

• הוסף לסימניות
תודה מיוחדת לעונות,
אני עדין שואלת את עצמי איזה אלמנט יכול להביע רעיון,
ואולי בכלל לא צריך להוסיף אלמנטים ומספיק רק השם

• הוסף לסימניות
האמת היא שבמקרה הזה, ונטו במקרה הזה, מי שצריכה להגות את הרעיון הגאוני היא הרעיונאית עצמה. זה מקצועה, בזה היא אמורה להיות טובה.

• הוסף לסימניות
מספר 1 המוצלח ביותר כי אכן הוא לא מזכיר את הציפור הנדושה ויש בו מעוף ופשטות נקיה ומחמיאה.
רק שהאות נון שם גם תהיה לבנה

• הוסף לסימניות
בןין 4 ל1 הייתי בוחר ב1 הוא יותר מוצלח לטעמי

• הוסף לסימניות
1.
יכול להיות שהייתי שמה רק את האיור בלי מילים כלל

• הוסף לסימניות
משהו שונה

קבלתי את ההערות, וניסיתי משהו שונה לגמרי,
מצפה לתגובתכם

קבצים מצורפים

• רעיונאות.jpg
    KB 522.7 · צפיות: 13

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה