כללי כרטיס ביקור לתגית!!!

• הוסף לסימניות
חברה, תגיבו!
החבל הוא רק להדמיה.
אריאל'ס תודה!

קבצים מצורפים

• כרטיס ביקור 2.jpg
    KB 93.6 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
בהמשך לשיחתנו באשכול הלוגו -
הרבה יותר טוב! עכשיו קחי בחשבון שהחלק הלבן "החסר" לא נתפס בעין כקיים,
תנסי ליישר רק לכחול ולראות איך זה יוצא

הרעיון של הכרטיס מקורי, אהבתי!

• הוסף לסימניות
נגיד ככה, זה יותר מאוזן
רק לדייק ביישור שיהיה באמצע

קבצים מצורפים

• 123.jpg
    KB 49.8 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
הנה...

קבצים מצורפים

• כרטיס ביקור 3.jpg
    KB 91.6 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
אהה! אריל'ס המון תודות!!!!

• הוסף לסימניות
בכיף,
לילה טוב

• הוסף לסימניות
אני במקומך הייתי עושה כרטיס ביקור בצורת סימנייה, זה יותר מתאים למקצוע שלך מאשר תגית, כי זה ישר זורק לקונטציה של ביגוד וטקסטיל מאשר לעימוד (אפילו שהשם של העסק זה תגית...)

• הוסף לסימניות
זרקת רעיון יפה, ריקי, תודה

• הוסף לסימניות
אני דווקא חושב שהישור כן צריך לכלול את החלק הלבן ורק הכיתוב תגית למטה צריך להיות ממורכז.

• הוסף לסימניות
מה זה אומר שיש 189 צפיות ותגובות בודדות, שזה כ"כ גרוע שאין לו תקנה.:confused:

• הוסף לסימניות
אני במקומך הייתי עושה כרטיס ביקור בצורת סימנייה, זה יותר מתאים למקצוע שלך מאשר תגית, כי זה ישר זורק לקונטציה של ביגוד וטקסטיל מאשר לעימוד (אפילו שהשם של העסק זה תגית...)

מסכימה איתה מאד!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודנטית;450975:

מסכימה איתה מאד!!!!
אני גם מסכימה איתה, אבל מבחינה ביצועית זה לא הולך, ניסיתי, לא מתקבל משהו מענין.
את האמת שלא התכוונתי לתוית של בגדים אלא לתג זיהוי, אם זה לא נראה מספיק הצורה אחליף אותו לתג שיראה יותר תג זיהוי.

• הוסף לסימניות
אם את רוצה שזה יראה תגית- תג זיהוי תעשי אותו על רקע מתכתי ז"א , תקחי תמונה של מתכת ותגזרי אותה בצורה של התגית ועל זה תרשמי את הפרטים.

• הוסף לסימניות
לא מבוצע מקצועי, אבל רק לרעיון....

קבצים מצורפים

• כרטיס ביקור 2תגית.jpg
    KB 91.6 · צפיות: 12
  • כרטיס ביקור תגית.jpg
    KB 93.4 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
השני מקסים!
משייך לאיש המקצוע!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י adir28;451147:
השני מקסים!
משייך לאיש המקצוע!
לא נראה לכם מסורבל מידי לתת כך לכל לקוח. היכן הוא ישמור זאת? יצמיד את זה לחולצתו:D

• הוסף לסימניות
רעיון מקורי, אהבתי את השני

• הוסף לסימניות
מצטרפת בכל לב לאישורים ולמחמאות. מצא חן בעיני הצורה והתוכן. ביצוע נאה ומכובד.
(שלא תתלונני על כמות הצפיות, ביחס לתגובות..)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה