כללי כרטיס ביקור - מגנט

• הוסף לסימניות
אשמח לחוות דעת על הכרטיס והלוגו. האם הוא בנאלי מדי?

קבצים מצורפים

• oreny.jpg
    KB 301.9 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
התחלה טובה.

א. הפס מתחת משפט הכותרת מפריע לקריאה. אבל כנראה שכשהוא ירד שילוב הצבעים יצטרך בחינה מחודשת.
ב. הדמות או מה שזה משמאל - לא מספיק ברור.
ג. הבחירה של הפונט של הטקסט - מצויינת לדעתי.

• הוסף לסימניות
נחמד, הייתי מוותרת על הקו למעלה מתחת למשפט הכותרת לדעתי מיותר.
הלוגו לא כל כך ברור, י' או ו' אם ו אז לשנות זאת שיהיה קריא, וחוצמזה האלמנט מעל (עכבר?) יוצר מן בלאגן כזה, לדעתי צריך לארגן את הלוגו מחדש בצורה שונה וברורה.
גוד לאק !!(:

• הוסף לסימניות
הלוגו לא ברור, האלמנט בצד נראה קצת תקוע, הצבעים לא כל כך מסתדרים לי בעין

• הוסף לסימניות
את הכותרת הייתי מגדילה ככל שהיא מגיעה לצד שמאל. את הקו מתחת הייתי משאירה ומשנה אותו כך שיתאים להמחשת המילים: "מוציא אותך מדעתך"
את הדמות בצד שמאל כדאי להגדיל.
בלוגו חשוב לשמור על מראה מאוחד ואחיד. בהצלחה

• הוסף לסימניות
:eek: שיניתי קצת, זה יותר טוב? הדמות בצד שמאל זה מקובץ מוכן, כי לא הצלחתי לצייר בעצמי...

קבצים מצורפים

• oreny.jpg
    KB 345.1 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
השינוי מצוין עכשיו הכרטיס ביקור ממש יפה, מה לגבי הלוגו ??

• הוסף לסימניות
אולי כדאי להגדיל ול הדגיש קצת את:
המחשב מוציא...

• הוסף לסימניות
סה"כ הכרטיס סביר ונחמד בהחלט.
השאלה כמה מושלם ומושקע אתה רוצה שזה יהיה.

אפשר בפירוש לעבוד עוד על היישורים של השורות שיהיו מדוייקים יותר
והכותרת כרגע באלכסון לא כ"כ נכון - לא החלטי מספיק. אם אלכסון אז בזווית יותר חד משמעית ומשמעותית.
הדמות עכשיו לפחות מובנת כדמות וזה בסדר.

הלוגו - שוב: אפשר עוד לעבוד עליו.
היה טוב להוסיף משהו בצבע של העכבר גם בכרטיס

בהצלחה

• הוסף לסימניות
אה - ושכחתי - התוספת של השכבה הכתומה מאחורי הגבעה החומה - ממש שידרגה נהדר את כל המראה הכללי.

• הוסף לסימניות
השני מוצלח יותר
והצבעים טובים, וכן המראה הכללי די טוב.
האמת, אהבתי את הדמות הלא מוגדרת בראשון, אבל כנראה שרק אני...

אפשר ליישר את השורות באמצע שיהיו כולן באותו רוחב,
לצמצם קצת בין אותיות וכו'.
זה יראה מקצועי יותר.

הלוגו דורש שיפוץ ממש רציני, הייתי אומרת - כמעט להתחיל מחדש
הפונט שלו לא משדר אמינות, ולא משתלב עם הסגנון של העכבר
והחוט של העכבר יוצר בלגן ומזכיר את האות פ'
אם אתה רוצה סגנון נקי - תוריד את החוט הזה ותחליף פונט

ד"ש (מקווה שאתה יודע למי)

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל המגיבים. זו פעם ראשונה שאני מעלה עבודה.. וזה מאד עוזר!! שיניתי את הלוגו, אשמח להערות והארות. ישר כח!

קבצים מצורפים

• oreny.jpg
    KB 337.4 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
לגבי הלוגו - איזה הבדל,יותר טוב, אולי כדאי לתת קו מסביב ללוגו על מנת להדגישו, ואולי לשנות צבע לאותיות...

• הוסף לסימניות
הלוגו הרבה יותר טוב!
הפונט עדיין לא מתאים.
האפקט שעשית לכותרת מיותר.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
ערכתי את השינויים שהצעתם, האם להשאיר את הקו מתחת לכותרת? איך הפונט של הלוגו עכשיו? ניסיתי לעשות קו סביב הלוגו אך זה לא נראה טוב.. באיזה צבע כדאי לעשות את האותיות?

קבצים מצורפים

• oreny.jpg
    KB 340.5 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
אני חושבת שכדאי לותר על הקו שמתחת לכותרת, הפונט עצמו מיוחד לא כדאי להעמיס גם קו, לגבי הפונט של הלוגו תנסו לחפש פונט ממוחשב.
אולי למי מחברי הפורום המוכשרים יש רעיונות אחרים... בהצלחה!!! :)

• הוסף לסימניות
מאד יפה, אהבתי
למילים "המחשב מוציא אותך מדעתך" אולי לנסות לעשות בפונט כתב יד, אולי קריולה? הוא גם מרוטש כזה. ובמקום קונטור, אולי תעשה צל די חד וממוקד וקרוב.

• הוסף לסימניות
זהו, אחרון בעזרת השם. נראה לי שזה מוצלח מכולם, תודה רבה תזכו למצוות. ואם יש עוד הערות...בכבוד.

קבצים מצורפים

• oreny.jpg
    KB 322.6 · צפיות: 16

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה