כללי כרטיס ביקור - מה עדיף?

• הוסף לסימניות
מה יפה יותר?

קבצים מצורפים

• 11.jpg
    KB 66.3 · צפיות: 32
  • 22.jpg
    KB 73.7 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
הראשון אמנם יותר קריאטיבי מבחינת המיקומים והרעיון העיצובי שלו, אך השני לדעתי עושה את העבודה ככרטיס שניתן לקרוא בקלות ללא סיבוכים.

ובכל אופן הייתי הולך על הראשון כי זה יגרום לבנאדם לשחק עם הכרטיס ולא להתייחס אליו כאל "עוד כרטיס"..

העיצוב, לדעתי יפה מאד בשניהם!

• הוסף לסימניות
שתיהם יפים מאוד, וגם אני הייתי הולכת על הראשון, מקורי ושונה

• הוסף לסימניות
לטעמי הראשון ממש יפה
אבל תחליט לאן אתה מיישר ימין או שמאל או שלושתם:)

• הוסף לסימניות
הראשון
זה מהמם!
הצבעים והעיצוב...
אולי את המשפט האחרון למטה תקטיני שיהי מיושר לטקסט למעלה

• הוסף לסימניות
הראשון, אין ספק. עיצוב מהמם!

• הוסף לסימניות
שניהם יפים מאד, רק אולי כדאי להוריד קצת רוויה מהירוק הירוק הזה. ובראשון- הקו האפור קצת מנותק מהשאר, תוסיף לו קצת מהירוק שהורדת שמה...

• הוסף לסימניות
הראשון באמת יותר יפה
אבל
כרטיס ביקור חשוב שיהיה נוח לקרוא לא פחות משיהיה יפה והשני יותר נעים לקריאה
אולי תוסיף צבע לטקסט במספר טלפון של הראשון ותוריד את הפס בצד

• הוסף לסימניות
עשית עבודה מדהימה!!

• הוסף לסימניות
אני דעת יחיד פה אבל אהבתי את השני מאד

• הוסף לסימניות
הראשון, עיצוב יפה מאד
צבעים מרעננים

• הוסף לסימניות
לא פשוט ומושלם, ואני חולק על הערות אלו:

נכתב ע"י moshiko00;72956:
אבל תחליט לאן אתה מיישר ימין או שמאל או שלושתם:)

נכתב ע"י סטודיו ישר;72973:
אולי את המשפט האחרון למטה תקטיני שיהי מיושר לטקסט למעלה

• הוסף לסימניות
לגבי הישור, לא רואה בעיה בלישר לימין ולשמאל, אחרת לאתר לא תהיה אחיזה בצד שמאל.
תודה בכל אופן לכולם

• הוסף לסימניות
שניהם מיוחדים, הראשון יותר מעניין, והשני יותר 'כרטיס ביקור'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה