כללי כרטיס ביקור+מודעה חוו"ד

• הוסף לסימניות
כרטיס ביקור צד קדמי +אחורי
מודעה ללוחות מודעות שכונתיים שתהיה גם גלוייה לדיוור ישיר
הארות והערות יתקבלו בשמחה.

המודעה בהשפעה של העיצוב היפני (העיסקי)

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 78.3 · צפיות: 36
  • 83769.jpg
    KB 59 · צפיות: 33
  • 83769.jpg
    KB 747.5 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
מאוד מאוד יפה!
שים לב לא למקם טקסט קרוב מדי לשוליים.

המילים "עיצוב גרפי.. אתרים" צריכות בניה טיפוגרפית, גם בקובץ הראשון וגם באחרון. כמו כן לא נראה לי שהפונט של מילים אלו ושל הפרטים מתאימים לתפקיד שייעדו להם.

• הוסף לסימניות
הרקעים הפרפר וה-DREAM יפים מאד

לדעתי הפונט ב-creating visual images
צריך יותר התאמה ל-dream משהו כמו הפונט הקטן או קונטרסטי ממנו לגמרי.
גם הפונט בעברית צריך יותר התאמה לפונט האנגלית הקטן,
משהו כמו נרקיס-תם או טיפוגרף.

בהצלחה

.

• הוסף לסימניות
להחליף הפונט ולהסיר את ה'דירוג' של הטקסט (שים אותם באותו קו התחלה של השורה עם איזה נקודה או סימבול לפניה)

• הוסף לסימניות
מאחר וכבר דובר כאן לגבי הכ. ביקור, אתייחס עכשיו למודעה...

1 יש בעיה עם הכביש שם. אחרי שהוא נהיה צר בפרספקטיבה, הוא חוזר ומתרחב... זה לא הגיוני ומפריע.

2 הלוגו מופיע במודעה בתוך המסך בפרספקטיבה ועם על מיני אפקטים של אור שעולים עליו... צריך לתת למתבונן לקלוט את הלוגו שלך כמות שהוא, בלי עיוותים ושינויים.

3 מה זה בדיוק שם מאחורי הפרחים? פלאפון שמישהו איבד?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;272359:
אתייחס עכשיו למודעה...

1 יש בעיה עם הכביש שם. אחרי שהוא נהיה צר בפרספקטיבה, הוא חוזר ומתרחב... זה לא הגיוני ומפריע.

3 מה זה בדיוק שם מאחורי הפרחים? פלאפון שמישהו איבד?

עיצוב חלומי...:)(יפה מאד)!
מצטרף להערות הנ"ל.

• הוסף לסימניות
מהמם!
אולי כדי גם בצד האחורי של הכרטיס לשים רק את הלוגו?
לדעתי הירוק קצת יותר מידי זוהר בשביל השחור, לא? לא יודעת בכל אופן יפה מאד ובהצלחה!

• הוסף לסימניות
המודעה יפה ממש.
כמה דברים:
-הוגו לא בפרספקטיבה שמסתדרת עם המסך.
-עיצוב גרפי צילום והפקה וכו' הייתי מסדרת ביישור כלשהו ומוותרת על הרעיון -נחמד אמנם- הם יסעו בכביש..

• הוסף לסימניות
הכל ממש חלומי ומדהים, לא צריך להוסיף עוד מילה בקשר לכך.

לגבי הכ.ב.-
1-בצד הקדמי מתחת לסלוגן creating visual images יש גל לבן שקוף שמפריע לקריאה, תוריד אותו כלפי מטה, או להורידו בכלל.
2- גם למטה בפרטים יש גלים לבנים שמפריעים לקריאה (אגב, אתה צריך פשוט לשים לב לזה יותר, כי אני רואה שזה משהו שלא נתת עליו את הדעת בכל מה שעלית.) יש כמה אפשרויות לשפר את קריאות המילים הללו:
-או -ליצור שכבת טקסט נוספת של אותו המלל בשחור מתחתיהם ולעשות לו קונטור עבה יותר (משהו כמו.. 3-4 מינימום..).
-או- למקם את הגלים בזוית אחרת, גודל אחר, מקום אחר, או להוריד חלק מהם
3- בצד האחורי של הכ.ב. יש שני ריבועים לבנים שקופים- תוריד אותם.

לגבי המודעה:
1- הפרפר הכחול קצת בלתי נראה שם וחבל
2- הפלאפון נראה לי מיותר, וכנ"ל הפרחים הצהובים. אא"כ תחזור עליהם בעוד מקום בצורה יפה יותר. נראה לי שעדיף בפרחים וקטוריים.
3- המילים "עיצוב גרפי וכו" יושבים במקום בלתי קריא. אולי עדיף להשחיר את המילים ולמקם אותן על הדשא? כמו שאמרו- פונט אחר, וטיפוגרפיה אחרת
4- וכן המספר טלפון שלך והמלל שם לא קריא.
סליחה אם זה ארוך! באמת שלא רואים עיצוב כזה מדהים כל יום!! קצת תיקונים ו.. מושלם

• הוסף לסימניות
חסר משו

בכללי ממש יפה
חסר לי משו
אולי להוסיף מסגרות לעיצוב גרפי ושאר הדברים.

• הוסף לסימניות
יפה מאד!!!!

כל הקטע עם הכיתוב לא נראה לי.
אולי תשנה פונט ותשחק עוד קצת עם הטיפוגרפיה.

• הוסף לסימניות
מאוד יפה ומרשים
לדעתי השביל חסר או לסדר את הכיתוב בצורה שונה לגמרי

• הוסף לסימניות
יפה מאד - שיפור עצום,

אבל תוריד את הפרחים.....

• הוסף לסימניות
הרבה יותר טוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה