כללי כרטיס ביקור מוח הפקות

• הוסף לסימניות
אני פותחת אשכול חדש כי אנשים לא מסתכלים בישן:
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=51561

זה לא נגמר....עשיתי עוד סקיצה (תודה על הפקוג'קטורים-למי שהעלה) וחשבתי שזה מעולה, אבל זה מה שהלקוח כתב לי:
האמת שאני מעט מאוכזב . הרעיון חמוד אך לו הייתי מקבל כרטיס כזה , הייתי משייך אותו לתאורה , ולא להפקות אירועים
אולי כנסי בגוגל ותכתבי כרטיסי ביקור ותראי דברים מהממים
אני עדיין מעוניין להיצמד לרעיון שלי של איור ראש כנוונתי למוח אחורי כאילו צילום עורף שזה יותר מתקשר . למוח שמאחורי האירוע
כמו כן לא כותבים מייצרים . אלא יוצרים
.....אל תכעסי אבל עשית דברים יותר מעניינים.
מה הייתם עושים במצב כזה?

קבצים מצורפים

• כרטיס ביקור מוח ספוטים.jpg
    KB 85.9 · צפיות: 9
  • כרטיס ביקור מוח ספוטים2.jpg
    KB 80.8 · צפיות: 9
  • כרטיס ביקור מוח ספוטים3.jpg
    KB 72.8 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
הטקסט למטה לא מסודר טוב בעין כי הוא ממורכז והאורות לא אז תנסי להוזיז אותו קצת שמאלה

• הוסף לסימניות
אבל קראתי את ההודעה שוב
והלכתי לעשות חיפוש בגוגל וזה מה שמצאתי
אני הייתי שולח אותו לגרפיקאי הבא בתור
25434629%E2%80%8F%E2%80%8F%20%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1%20%D7%91%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%A8.jpg
%D7%9E%D7%99%D7%AA%D7%95%D7%92_thumbM_1119.jpg
03102009174073573.jpg
7724240.JPG

• הוסף לסימניות
כרטיסים יפים מאד. זה מעצבן לזרוק כל מה שעשית, אבל אם יש לך כוח אליו תנסי לעשות מה שהוא אומר לך, תחפשי mind בגוגל, יש תמונות של מוח עם הילה זוהרת כזו שאולי את יכולה לשלב עם זרקורים.
יש לי עוד רעיון שיכול להיות משעשע, אולי בתור אימג' ואולי אפילו בתור לוגו. לעשות עיגול קצת גדול לחולם של הו' במילה מוח, ומעל זה לצייר אצבע שכאילו מצביעה/מגרדת בקודקוד.

• הוסף לסימניות
הטקסט לא ממוקם טוב, תנסי אולי טקסט יותר עבה, ומיקום אחד..
אחלה עבודה, אני אהבתי.

• הוסף לסימניות
מאד יפה.
לדעתי אין צורך לשנות ליותר קיטש (כפי שהוצע)
מתאים למה שאמור לייצג.

• הוסף לסימניות
הטקסט לא ממוקם טוב, תנסי אולי טקסט יותר עבה, ומיקום אחד..
אחלה עבודה, אני אהבתי.

• הוסף לסימניות
נראה נהדר מאוד אהבתי
ואני לא מצליח להבין למה הוא לא אהב את זה...

• הוסף לסימניות
דווקא קולע למטרה.
ומעוצב יפה

במקרה כזה של לקוח שלא מבין
צריך להחליף את הלקוח

• הוסף לסימניות
זה יפה מאוד, ואישית אני חושבת שזה מתאים,
הצבעים ממש טובים (אם כי קצת כהה מדי והייתי מוסיפה יותר אוירה של קסם, יותר נצנצים וכו')
אבל אם הלקוח רוצה משהו מסויים אז מה השאלה בכלל?

• הוסף לסימניות
גם אני איבדתי לקוח שרצה לעמד משהו שיראה מקצועי, במקום העימוד שלו שכלל 8 סוגי פונטים שונים. מיקצעתי לו את זה ושום דבר לא מצא חן בעיניו, בסוף הלך לגרפיקאי אחר שעימד לו עם 8 סוגי פונטים כמו שהוא אוהב.

אין מה לעשות עם לקוחות כאלה. נותנים להם מה שרוצים וזהו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה