כללי כרטיס ביקור מעצבת פנים

• פותח הנושא bhj
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח לשמוע חוו"ד
תודה.

קבצים מצורפים

• כרטיס סופי לדפוס.pdf
    KB 41 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
מקורי ויפה מאד!

• הוסף לסימניות
אהבתי מאד!

• הוסף לסימניות
עיצוב יפה ומיוחד, רעיון שילוב התרשים מעולה.

• הוסף לסימניות
רעיון מדהים!!!
ביצוע יפיפה!
קחי בחשבון שאדם שמעוניין במעצבת פנים כבר הספיק לראות תוכניות והוא ישר יתחיל לבדוק את התוכנית שבכרטיס, אז כדאי שהיא תהיה בשלמותה ולא קטועה (או פשוט לשנות אותה שתתאים לגודל הריבועי). מה הפריע לי? הכניסה לחדר בלתי אפשרית. יש בדירה רק שירותי אורחים בלי חדר רחצה (וגם הם בלי שירותים), ואחרי זה שמתי לב שגם במטבח אמור להיות עוד קיר. מה עוד שבדר"כ בדירת שתי חדרים החדר הבודד הוא חדר ההורים ולכן נהוג לשים מיטה גדולה או שתי מיטות.

• הוסף לסימניות
מקסים ויפה!

כדאי להחליף את הפונט הלועזי.

• הוסף לסימניות
מקסים ויפה!

כדאי להחליף את הפונט הלועזי.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד ולא שגרתי.

• הוסף לסימניות
יפה מאד!!

מלבד ההערה של עדן, הפריעה לי הצמידות הדביקה של השם למשפחה. יש בזה רעיון יפה אבל זה מידי. כדאי לשים רווח זעיר או לצבוע את השם/שם המשפחה בירוק כמו בריבוע.

• הוסף לסימניות
נכון

נכתב ע"י eden7115;352334:
רעיון מדהים!!!
ביצוע יפיפה!
קחי בחשבון שאדם שמעוניין במעצבת פנים כבר הספיק לראות תוכניות והוא ישר יתחיל לבדוק את התוכנית שבכרטיס, אז כדאי שהיא תהיה בשלמותה ולא קטועה (או פשוט לשנות אותה שתתאים לגודל הריבועי). מה הפריע לי? הכניסה לחדר בלתי אפשרית. יש בדירה רק שירותי אורחים בלי חדר רחצה (וגם הם בלי שירותים), ואחרי זה שמתי לב שגם במטבח אמור להיות עוד קיר. מה עוד שבדר"כ בדירת שתי חדרים החדר הבודד הוא חדר ההורים ולכן נהוג לשים מיטה גדולה או שתי מיטות.

צודקת, ויישר כח על הערנות!! הענין הוא שזה תוכנית חצויה, חלק גדול מהתוכנית לא רואים, זה רק חתיכה.
זה ממש מפריע?
אם כן אבקש ממנה שתכין חדשה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י R.Design;352371:
יפה מאד!!

מלבד ההערה של עדן, הפריעה לי הצמידות הדביקה של השם למשפחה. יש בזה רעיון יפה אבל זה מידי. כדאי לשים רווח זעיר או לצבוע את השם/שם המשפחה בירוק כמו בריבוע.
מסכימה להערה על השמות. זה יהיה יותר קריא ויותר יפה אם השם משפחה יהיה בירוק.
אגב, העיצוב ממש יפה ומתאים למטרה!

• הוסף לסימניות
עיצוב נקי ויפה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;352334:
רעיון מדהים!!!
ביצוע יפיפה!

אני חושב שאם התוכנית שרואים בכרט"ב היתה בקוים פחות חדים - קרי: לא איך שאדריכל משרטט אותו, אלא יותר רך ועגול, מי שמביט בכרטיס התעניין פחות בתוכן של השרטוט ויותר בכרטיס עצמו.
צודקת eden שאדם שרואה תוכנית של אדריכל, הוא ישר יתחיל לבדוק את התוכנית שעל הכרטיס. אבל אם השרטוט יהיה פחות עיקרי ויותר בתור ציור לְתַת ההכרה הוא יעשה את כל העבודה אני חושב.
ודבר נוסף הוא, המלל שקצת לא מסודר בעינים, אולי משום הצפיפות וגם שהפונט הוא לא באותו גודל בגלל הבולד, שיוצר מצב של חוסר אחידות.
מעבר לזה, עבודה מאוד יפה. בהצלחה.

• הוסף לסימניות
מקורי ויפה מאוד.

לגבי ההערה של עדן, אני ממש לא מסכים.
אף אחד לא מצפה לראות תכנית אדריכלית אמיתית ותקנית על כ. ביקור. מי בכלל יושב ומעיין ומתעמק בפרטים האלה?
לדעתי זה אמור להעביר את התחושה של אדריכלות משולבת עם עיצוב מקורי בטעם טוב. וזה עושה את זה מצויין.

• הוסף לסימניות
גם אני חושבת כמו שייע, אהבתי מאוד את הכרטיס ולרגע לא חלמתי להתעמק בתוכנית.

לדעתי אין לך מה לשנות בתוכנית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה