כללי כרטיס ביקור נפתח עם תפילת הדרך

• הוסף לסימניות
עבודה לא שגרתית, הכרטיס מיועד לישראלים שמטיילים ב... מזרח הרחוק...
אשמח לתגובותיכם, קחו בחשבון את קהל היעד.

צד קדמי:

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 62.8 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
צד פנימי:

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 222.3 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
יפה.
למה הטקסט תפילת הדרך לא הולך לפי הshape?

• הוסף לסימניות
יפה אך...

מקווה שהבנתי נכון את המטרה.
העיצוב יפה אבל תן דעתך ל...
א. הצבעים ממש לא קבלסטיים.
ב. העיצות צריך להיות יותר שאנטי בשביל שמטייל בהודו יתן על זה מבט רציני.

• הוסף לסימניות
ונתנו - אתה חושב שזה מפריע? אני לא בטוחה
הבעי'ה שאין לי את את הפונט באופן-טייפ, אז (בעוונותי הרבים) סרקתי את זה מסידור של ילדים (ועשיתי בערך מליון מניפולציות כדי שהסריקה תצא טובה ובלי רשת)

שי11 -

אשמח ליותר פרוט, למה לדעתך הצבעים והעיצוב לא מתאימים?

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרף לשי כי זה קצעת צבעים של תרופות, אנשים בהודו נמצאים בשביל רוחניות שם
וצריך למכור להם רוחניות, הספירלה בפנים יותר טוב אבל בחוץ זה קצת קר אולי זה הלוגו ואולי פשוט הלבן הזה ? לא יודע סה"כ זה יפה קצת ליטוש צריך

• הוסף לסימניות
אבריל, תודה, באמת התלבטתי אם לעשות את הטקסטורה גם בחוץ, ואני חושבת שאתה צודק. יש בזה משהו מדי קר כמו שזה עכשיו.

אבל הצבעים - תסבירו לי למה אתם מתכוונים, זה ממש חשוב, העבודה עומדת לפני הדפסה, עוד אפשר לשנות.

• הוסף לסימניות
מפריע? לי כן.
אולי לציבור המטיילים לא.

• הוסף לסימניות
לדעתי אין בעיה בצבעים, צבעים עזים מעוררי חושים. הרקע מקסים!
אולי באמת את הצד הקידמי לא היתי עושה חלק כ"כ
הטקסט המיושר מאוד מפריע לי כאן. עדיף לקחת פונט אחר שתוכלי לשחק עם הtext Warp הפונט יכול להיות חלק יותר ולא בדווקא דרוגולין או משהו דומה לו, זה לא סידור.
וגם לדעתי עדיף ליישר את המפגשים זה נראה קצת בלגן.

• הוסף לסימניות
העיצוב בסדר

נכתב ע"י ariels;37754:
ונתנו - אתה חושב שזה מפריע? אני לא בטוחה
הבעי'ה שאין לי את את הפונט באופן-טייפ, אז (בעוונותי הרבים) סרקתי את זה מסידור של ילדים (ועשיתי בערך מליון מניפולציות כדי שהסריקה תצא טובה ובלי רשת)

שי11 -

אשמח ליותר פרוט, למה לדעתך הצבעים והעיצוב לא מתאימים?

רק תתחברי לצבעים רוחניים. הפוקסיה לא נראה לי נכון ומתאים

• הוסף לסימניות
יפה אך ילדותי מידי תחליפי את הוורוד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה