כללי כרטיס ביקור קוסמטיקה

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל תגובות..... :)

קבצים מצורפים

• ללא שם.JPG
    KB 30.8 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
אהבתי מאד את ה-A, אבל הכיתוב "אריאלה ביוטי" לא כ''כ ביחד כי זה יוצר חלל ריק בצד ימין.
אבל הרעיון מאד יפה!

• הוסף לסימניות
הלוגו יפיפה!!!
את הפונט בצד האחורי הייתי משנה למשקל דק/רגיל

• הוסף לסימניות
כרטיס ביקור...

אשמח לראות חחות דעת על הכרטיס....
תודה! :)

קבצים מצורפים

• 123.JPG
    KB 66 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
כרטיס ביקור...

אשמח לתגובות....
משום מה האתר לא עבד מקודם...

קבצים מצורפים

• 123.JPG
    KB 66 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
עדין ויפה אבל.. ריק מדיי. תמונה הייתה משדרגת את הכל. נסי לשחק עם השקיפויות, ולהוסיף גרדיאנט בשילוב תכלת בהיר או לבן. את הטקסט הימני כדאי להעביר למטה והכתובת ימינה. בסה"כ הרעיון יפה ומשדר רק זקוק לשיפוץ קל. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הכרטיס.. מחודש!

אשמח לביקורות... :)

קבצים מצורפים

• 11.JPG
    KB 30.2 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
הקדימה יפה כמעט מושלם
האחורה צריך טיפול
נהנתי מהפונט (איזה פונט זה?)

• הוסף לסימניות
יפה ועדין!
אולי תנסי להוסיף בועות כמו של סבון- בשקיפויות שונות וקצת השתקפות של גוונים אחרים? נראה לי שזה יכול ללכת.

• הוסף לסימניות
דנה בוקר אור, חטפתי קצת זמן בין הבישולים..
לעניות דעתי הרבה יותר טוב, ממש נעים רק שעדיין אני חושבת שהמיקום של הטקסט לא נכון

• הוסף לסימניות
חרוצה היוצרת... איפה נראה לך שהטקסט אמור להיות???

• הוסף לסימניות
או את הטקסט הימני או השמאלי- אחד מהם צריך לרדת למטה לתחתית הכרטיס ולתת ביטוי לחברו במרכז הכרטיס. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
דווקא בעייני הרקע הנקי והחלק הרבה יותר מוצלח במקרה הזה
המעבר הזה מחליש ולא עושה לזה טוב
קודם היה יפה יותר
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אה ועוד משהו אולי כדאי לרווח קצת את הרשימה המפורטת
וגם רצוי לחשוב איך לעשות אותה בצורה מעניינת יותר
שוב המון הצלחה

• הוסף לסימניות
זאת שוב אני...
גם לא הייתי כותבת בכחול כהה על התכלת אולי עדיף בלבן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה