כללי כרטיס ביקור ראשון שלי אשמח לחוות דעתכם

• הוסף לסימניות
זו מתנה ואני באמת שואפת שזה יצליח. אז כל הערה והארה תתקבל בברכה.

תודה לכם

קבצים מצורפים

• 2 (Small).jpg
    KB 50.2 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
ממ
עושה טעם בפה
לדעתי הלא מקצועית יפה מאוד

• הוסף לסימניות
ממ
עושה טעם בפה
לדעתי הלא מקצועית יפה מאוד

• הוסף לסימניות
אולי תעלי לפה כדי שכולם יוכלו לראות (גם החסומים)?

• הוסף לסימניות
האם כך זה בסדר?
128502386663.jpg

• הוסף לסימניות
67698101.jpg
מנסה שוב.. סליחה .. פשוט אצלי רואים גם את הקודמים..
my.php

• הוסף לסימניות
מנסה שוב.. תודה לך

קבצים מצורפים

• 2 (Small).jpg
    KB 50.2 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
יובל חדד- נראה קצת מכוצ'צץ. למה?
מאד יפה ממש נעים לעין ו....מאד מגרה (עולה לי הרוק)

• הוסף לסימניות
ממש יפה, ובשביל כרטיס ביקור ראשון- זה ענק!!!
הייתי מחליפה את הפונט של כתובת המייל ומורידה מעט את מספר הפלאפון, שכולו יהיה על השטח השוקולדי והאותיות לבנות.

• הוסף לסימניות
וואוו ממש יפה לכ. ראשון!
המספר נראה לי קצת עקום???
ואולי כדאי לתת הדגשה ליובל חדד

• הוסף לסימניות
קצת לכווץ את הפונטים של "יובל חדד והשאר". לדעתי תעלי את זה למדור טיפוגרפיה יהיו להם כמה הערות לגבי הפונטים...

בכל אופן, יפה מאוד...

• הוסף לסימניות
אני רואה את כל הקבצים.
מאוד שוקולדי...ויפה מאוד לכרטיס ראשון.
את מס' הטלפון הייתי מצרפת למטה עם שאר הפרטים.
את הפרטים למטה כדאי להרים טיפה כי הם צמודים מדי לשוליים, ולהוריד את הסטרוק, הוא מיותר לדעתי.
הצלחה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכם על ההתיחסות וההערות החשובות. אני אתקן...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה