כללי כרטיס ביקור - שיתוף וחוות דעת

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
אשמח לקבל חוות דעתכם.
upload_2019-3-24_22-26-48.png

• הוסף לסימניות
הרעיון מיוחד מאוד
אבל לדעתי מעט קיצי'

כדאי שהלוגו יהיה קטן יותר ולא יצעק..
לגבי הפונט,לדעתי כדאי להחליף לפונט יותר נשי.

• הוסף לסימניות
הלוגו מממש יפה!! מתקבל מאד נעים לעין-!
אני חושבת שאולי כדאי להחליף צבעים
ברגע הראשון זה היה נירא לי כרטיס של קונדטוריה או משהוא כזה.

אולי גם הייתי מורידה את הסטריפים בצד ולמעלה... ככה לטעמי :)

• הוסף לסימניות
הלוגו מממש יפה!! מתקבל מאד נעים לעין-!
אני חושבת שאולי כדאי להחליף צבעים
ברגע הראשון זה היה נירא לי כרטיס של קונדטוריה או משהוא כזה.

אולי גם הייתי מורידה את הסטריפים בצד ולמעלה... ככה לטעמי :)
מצטרף

• הוסף לסימניות
הכיתוב למטה כדאי יותר לעלות.

• הוסף לסימניות
מאוד יפה! רק לדעתי הצבעים כבדים מידי ומכהים על המוצר, פחות מושך את העין.
אפשר ללכת על גווני חום, אבל בהירים יותר ולהוסיף צבע שישבור..

• הוסף לסימניות
עבודה מעולה!!! רק משהו אחד... הכיתוב מאחור מיותר לגמרי ובבחינת כל המוסיף גורע. מקסימום, אפשר היה להסתפק ב"לכי על הטוב יותר" וזהו.

• הוסף לסימניות
נראה ממש טוב אני אישית לא אהבתי את הGradient הזהב שיש ברקע,
זה נראה פחות מקצועי, צבע אחיד יעשה את העיצוב הרבה יותר טוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה