כללי כרטיס ביקור, שעיצבתי כבר שלוש פעמים.

• הוסף לסימניות
זה כרטיס ביקור למישהי עם מכון ליופי, היא רוצה לשדר רכות ונעימות, אשמח לתגובות, מה אני יכולה לשפר? כרטיס לביקורת.jpg כרטיס לביקורת2.jpg

• הוסף לסימניות
וואו... מהמם!
נראה לי שכדאי לך בצד האחורי של הכרטיס קצת יותר למלא אותו, הוא נראה קצת ריק...

• הוסף לסימניות
נראה מאד יפה ורך,
בצד האחורי באמת כדאי להוסיך טיפה שחור, כמו בקידמי,
או להכהות שם טיפה....

• הוסף לסימניות
בס"ד

יפה מאוד. משדר נעימות ורכות.
בצד האחורי. אולי תעשי צבע חלק (המנטה וכיתוב בצבע שיהיה קריא.
הירוק על המעבר, קשה לקריאה.

אם הלוגו שלך שווה לשקול להדגיש את המילה STAR לעשות אותה בבולד כך יהיה יותר קל
לקרוא את השם.

בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
ממש יפה!
מאד אהבתי את הלוגו.
לדעתי כדאי להוסיף שחור מאחורה, זה מדי חוור. (ןלא, זה לא יגרע מהעדינות והרכות)
הצלחות!

• הוסף לסימניות
מאד יפה..בחלק האחורי הייתי מורידה קצת את הכיתוב העליון ומוסיפה כדברי קודמי קצת צבע.

• הוסף לסימניות
באמת טוב!
האמת, אני כן אהבתי גם את הצד האחורי.
אבל, לצאת ידי כולם, שלבו שחור גם, אולי רק את האייקונים?

• הוסף לסימניות
תודה לכל מי שטרח/ה להגיב, נעשה ככה ונעלה את זה שוב.

• הוסף לסימניות
החלק הקדמי מעולה
החלק האחורי-
לדעתי כדאי לך למרכז את כל הפירוט למרכז
ואת הפרטים בשורה אחת מתחת.
לגבי הצבעים- אולי שהאפור שם ישלוט יותר עם נגיעות ירקרק.

• הוסף לסימניות
הלקוחה דווקא לא רוצה אפור

• הוסף לסימניות
עשיתי כמה דוגמאות מה הכי מוצלח לפי דעתכם?צד אחורי.jpg צד אחורי2.jpg צד אחורי3.jpg

• הוסף לסימניות
האחרון הכי נראה לי כי יש בו חיזוק של הצבע המקורי ושבירת הבהירות על ידו..ללא הוספת גוונים אחרים.. מקפיץ לדעתי בהרבה..נותן חיות.
הרבה הצלחות!!!

• הוסף לסימניות
האחרון הכי נראה לי כי יש בו חיזוק של הצבע המקורי ושבירת הבהירות על ידו..ללא הוספת גוונים אחרים.. מקפיץ לדעתי בהרבה..נותן חיות.
הרבה הצלחות!!!
השאלה אם ניתן לכתוב על זה?

• הוסף לסימניות
היא כתבה על זה אבל צריך לחזק את האותיות או לשים אותם על פס מודגש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה