כללי כרטיס ביקור שעיצבתי לעצמי

• הוסף לסימניות
אשמח לחוות דעתכם
picture.php

• הוסף לסימניות
משום מה, זה נראה פשוט מידי, אולי את התמונה בצד - תחליפי למשהו יותר חי..
בנושא הזה, לדעתי יש תמונות של שיתאימו - http://prog.co.il/showthread.php?t=65098

בהצלחה :)

• הוסף לסימניות
יפה
תורידי דחוף את הצל הלבן בטקסט זה יוצר טשטוש וזה ממש מציק
(זה סוג הדברים שעושים לי כאב ראש)

התמונה תשתלב יפה יותר עם רקע לבן

• הוסף לסימניות
כיוון יפה קחי את הכל ותעבדי על זה דווקא כן הייתי הולכת על העין אך בלי רקע ומשלבת בכרטיס בקומפוזציה מושכת
את הכתב כמובן להחליף אולי תנסי רקע שחור או סגול כהה??
בהצלחה

• הוסף לסימניות
בס"ד
נראה לי שאפשר להגיע למשהו יותר מעולה, אבל בכל אופן, הצל הלבן בטקסט מיותר, ולהוריד את הרקע הלבן מתמונת העין, תשימי אותה על multiply.
עם עוד קצת ניסיונות אני מאמין שתגיעי למשהו הרבה יותר טוב, הכיוון בסדר גמור, קצת קומפוזיציה, ודחוף להוריד את הרקע הלבן מהתמונה של העין.
בהצלחה רבה!

דוגמה לכוונתי:

קבצים מצורפים

• 9898.jpg
    KB 142.3 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
מציעה להחליף את הפונט

למשהו קצת יותר מודרני ועדין
(הפונט של "בסיעתא דשמיא", למשל, לא כ"כ משתלב בכרטיס...).

בנוסף, בכרטיס מאד בולטת העובדה שאת מאפרת- גם בצבעים, גם בתמונה הגדולה מאד, והחלק של ההפרשת חלה קצת נעלם.
אולי ליצור כרטיס דו צדדי, כשצד אחד עם צבעים וויז'ואל של איפור, והצד השני בצבעים וויז'ואל מתאים להפרשת חלה?
אלו שני תחומים נפרדים ולא משיקים.

• הוסף לסימניות
באמת התלבטתי איך לשלב את נושא ההפרשת חלה..

לפעמים אני משלבת בערב הפרשת חלה סדנת איפור, בזמן שהבצק תופח..
אולם לא מצאתי את הדרך לשלב את זה בכרטיס ביקור. אנסה אולי דו צדדי, בינתיים הנה עוד נסיון לחוות דעתכם
יום טוב ובשורות טובות!
picture.php

• הוסף לסימניות
תאריכי את הסגול לשתי הקצוות.
כדאי לשים במקום הפסיקים עיגול וכדו' להפרדה
לבס"ד יש גרשיים מסולסלים במקום רגילים
בהצלחה

• הוסף לסימניות
סליחה מראש על הקטילה:
פונטים גרועים.... +מרכאות טיפוגרפיות
שומדבר פה לא קשור, מה הקשר בין הפרשת חלה לאיפור מעבר לזה שאת לפעמים מעבירה סדנת איפור בזמן שהבצק תופח?? זה 2 עולמות שונים!
את רוצה לפרסם את שתיהם, תעשי 2 כרטיסי ביקור שונים.
לכי, תשבי טוב עם עצמך ותחשבי מה את רוצה להעביר, תתחילי מהתחלה, תעשי משו יותר מקצועי ותעלי לכאן לחוו"ד.
בהצלחה! ונשמח לראות משו חדש.

• הוסף לסימניות
עדיין דורש שיפור

עדיף לא להשתמש בפונטים החינמיים שמגיעים עם מערכת ההפעלה, כי הם בדרך כלל קצת מיושנים (וגם כולם מכירים אותם כפונטים "חינמיים", דבר שמוריד קצת מערך הכרטיס).

• הוסף לסימניות
ראשית תודה על הקטילה ותודה שבכלל התייחסת:)
אני באמת לא מקצועית בעיצוב גרפי, הקב"ה חנן אותי בכישרונות רבים אחרים..
אני דווקא כן מוצאת קשר בין הפרשת חלה לאיפור, אבל כנראה לא על כרטיס ביקור..
אמשיך לנסות ובע"ה אצליח

• הוסף לסימניות
אני לא חושב שיפה שהעין על רקע סגול
כל הרעיון של האיפור הולך לאיבוד
יהיה יפה יותר על רקע לבן ואז האיפור יראה יפה ומוחשי יותר
ואת הפונט לשנות לסגול
-המלצה בלבד-

• הוסף לסימניות
אני דווקא סבורה שאפשר להכניס את שני הנושאים בכרטיס אחד אם את מעבירה תחושה חזקה של נשיות ורוחניות. הנושא של האיפור אולי לא יקבל את המימד העסקי והמקצועי, אבל יקבל תחושה חברית ואמינה בגובה העיניים, והרבה נשים שאני מכירה היו מתחברות לזה. תלוי אם הקהל שבא אליך הוא אכן בסגנון הזה ואת רוצה להשאר איתו.
העיצוב כרגע לא טוב, את צריכה צבעים נעימים יותר ופונטים רכים.

• הוסף לסימניות
אולי אפשר לעצב כרטיס דו"צ שבצד אחד האיפור ובצד השני ההפרשה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה