כללי כרטיס ביקור תלת מימדי

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע חו"ד
רק אבהיר קודם
1 פונט הטקסט הוא פונט לוגו קיים וזה לא בחירה שלי
2 בקשת הלקוח תלת מימד
3 הצבעים זה הצבעים השולטים בחברה

4 הכרטיס ביקור הוא כרטיס למשקה המופץ בכל העולם כל מי שרואה את הסמל והבקבוק מזהה בדיוק במה מדובר(מצורף הלוגו)
תודה מראש:):):)

קבצים מצורפים

• 2.jpg
    KB 55.8 · צפיות: 14
  • 333.jpg
    KB 7 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
בכלליות מאוד מרשים! הייתי משנה את הפונט באנגלית הוא לא נראה כ"כ טוב בתלת מימד. האם זה כרטיס ביקור לחנות יינות, ומה זה הסמל בצד? חסר פרטים.

• הוסף לסימניות
מקסים! מאוד מרשים!
הבקבוק נראה קצת מרחף.
זה כל הפרטים שהלקוח ביקש?!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתי;367793:
מקסים! מאוד מרשים!
הבקבוק נראה קצת מרחף.
זה כל הפרטים שהלקוח ביקש?!

זה בסיס שבצד השני כתוב מבצע והוא שכל המפיצים של הבקבוק יכולים להדפיס כרטיס כזה עם הפרטים שלהם במחיר מיוחד(ויש מאות מפיצים)

• הוסף לסימניות
לא נעים לקלקל את השמחה, קחי את זה כ"בקורת בונה"...

נתנסח בעדינות: הכרטיס מפספס את מטרתו ב101%.
בעוד הבקבקוק ולוגו היקב/חברה מנסים לשדר יוקרה ואיכות, הכרטיס משדר פשטות או יותר נכון "פושטיות", מדי הרבה אפקטים ברקים ורעמים, משהו שמתאים יותר למסיבת ימולדת לילדת גן חובה וממש לא לשיווק יין מכל סוג שהוא ובודאי לא ליין הספציפי הזה.
חוץ ממה שלקחת לוגו הבנוי בטוב טעם ובאיזון נכון ועשית לו מקלחת קיטשית מחרידה.

אם הלקוח רצה דווקא תלת מימד תעשי משהו מינמאלי בפינת הכרטיס כי בצורה הזו התוצאה ממש קטסטרופלית.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נקי_כפים;367892:
לא נעים לקלקל את השמחה, קחי את זה כ"בקורת בונה"...

נתנסח בעדינות: הכרטיס מפספס את מטרתו ב101%.
בעוד הבקבקוק ולוגו היקב/חברה מנסים לשדר יוקרה ואיכות, הכרטיס משדר פשטות או יותר נכון "פושטיות", מדי הרבה אפקטים ברקים ורעמים, משהו שמתאים יותר למסיבת ימולדת לילדת גן חובה וממש לא לשיווק יין מכל סוג שהוא ובודאי לא ליין הספציפי הזה.
חוץ ממה שלקחת לוגו הבנוי בטוב טעם ובאיזון נכון ועשית לו מקלחת קיטשית מחרידה.

אם הלקוח רצה דווקא תלת מימד תעשי משהו מינמאלי בפינת הכרטיס כי בצורה הזו התוצאה ממש קטסטרופלית.

בהצלחה

תודה רבה, באמת תודה ואני לוקחת זאת כביקורת באמת בונה לגבי עבודות מסוג זה אתה צודק כשאני חושבת על יוקרה ועל בקבוק יוקרתי לא עולים בדעתי יותר מבקבוק על שידה עסיסית מלאת ברק וכמה כוסות בדולח ליד ושם החברה וכמה אותיות כתובות בקטן
באמת אולי לא הייתי אמורה לעלות כזה דבר לפרוג כי זה צורם
אבל סתם לידע כנראה שידעתי לקלוע לטעם הלקוח מה לעשות? הוא משלם
הוא זרח מאושר באמת זרח ואמר שיזמין עוד כמה גרפיקות בסגנון זה...
ואני מצרפת עוד סגנון גרפיקה שכבר הכנתי מזמן ועשרות לקוחות בחרו בה(היא יותר עדינה אבל גם מופרעת)

קבצים מצורפים

• 2.jpg
    KB 51.3 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
העבודה האחרונה יפה מאד דווקא, והיה אפשר לעשות בכרטיס ביקור אותו הדבר. רק שיש שם גל אחד שנראה מטושטש - לא שיש לי בעיה עם מטושטש, אני אפילו בעד שתטשטשי עוד כמה, אבל באופן יותר חלק ומשתלב.
אם הלקוח היה חכם - הוא לא היה קונה ממך מיליון עיצובים שונים, אלא ממתג את עצמו רק עם עיצוב אחד מוצלח, כמו זה. כמו שאת blu כולם זוכרים עם הבועות האלה. אותו בחיים לא יזכרו אם הוא כל הזמן משנה סגנון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י smeshi;367985:
העבודה האחרונה יפה מאד דווקא, והיה אפשר לעשות בכרטיס ביקור אותו הדבר. רק שיש שם גל אחד שנראה מטושטש - לא שיש לי בעיה עם מטושטש, אני אפילו בעד שתטשטשי עוד כמה, אבל באופן יותר חלק ומשתלב.
אם הלקוח היה חכם - הוא לא היה קונה ממך מיליון עיצובים שונים, אלא ממתג את עצמו רק עם עיצוב אחד מוצלח, כמו זה. כמו שאת blu כולם זוכרים עם הבועות האלה. אותו בחיים לא יזכרו אם הוא כל הזמן משנה סגנון.

הוא רוצה הרבה סגנונות כי יש הרבה משווקים וזה יהיה משעמם אם כל המשווקים ילכו עם אותו כרטיס ביקור ויש הרבה שמעצבים להם כרטיסים שונים, יש מחלקה מיוחדת לא רק אני

• הוסף לסימניות
לדעתי הכרטיסי ביקור מיוחדים. צריכים עוד טיפה שידרוג וזהו.

אגב
אשמח אם תוכלי להסביר לי איך הגעת לאותיות תלת מימד כאלה??

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
הייתי כבר עושה את המלל בחצי גורן כדי שיהיו עוקבים אולי זה יתן תחושה של קצת יותר סדר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה