כללי כרטיס ביקור...

• הוסף לסימניות
חוו"ד...

קבצים מצורפים

• אלכמייסטר.png
    KB 892.6 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
בגדול, יפה מאוד!
קצת צורם לי הריקנות בצד ימין ובצד שמאל וכן קצת להגדיל את הרווח ב'מתופף עם נשמה'
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מאד יפה ונקי!
בהצלחה

• הוסף לסימניות
משום מה זה עלה מידי כהה

אמור לצאת באזור כך....

קבצים מצורפים

• אלכמייסטר.png
    KB 1,022.6 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
הרעיון של הרקע שאינו חלק הוא טוב, אבל הואריציה הנוכחית זקוקה עוד לעיבוד.

• הוסף לסימניות
זה היה יותר יפה הכהה
אני הייתי משנה את הכתב
בגדול זה ממש יפה

• הוסף לסימניות
תוסיף איזה עיטור, או אלמנט שקשור למוזיקה. זה יוסיף הרבה

קבצים מצורפים

• תוספת.png
    KB 337.6 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
עבודה יפה!
הטקסטורה בשני קצת מוגזמת.

• הוסף לסימניות
בעיני הגרסה שהועלת בהודעה הפותחת היא הטובה מבין כולן, הייתי 'מחליקה ' את הרקע עוד יותר, מוותרת על העיטורים של 'מתופף עם נשמה' או מחליפה אותם למשהו אחר, ומרווחת קצת בין המילים ב'מתופף עם נשמה'. הפונט של 'להזמנת... ' ממולץ לשנות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה