כללי כרטיס ביקור

• הוסף לסימניות
מה דעתכם? האיור שלי באילוסטרייטור, והלוגו שלי

קבצים מצורפים

• card donsec.jpg
    KB 65.7 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
מינימלסטי ביותר! :)

• הוסף לסימניות
מידי לבבבבבבן

• הוסף לסימניות
מה? לא הבנתי, אני לא מצליח לראות את הכרטיס ביקור, איך אתם רואים?

• הוסף לסימניות
לא רואים ולא רואים, תקרא שוב את התגובות

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
היה שווה להמתין

• הוסף לסימניות
הוא ערך את ההודעה שלו

• הוסף לסימניות
תנו תגובות על האיור כדי לתקן הדרוש תיקון !!
אני די חדשה באילוסטרייטור ,היה לי מאתגר

• הוסף לסימניות
יצא מאוד יפה!!!
להתחלה זה בטח טוב!
יש לך עתיד.

• הוסף לסימניות
הציור יפה!
והצבעים של הלוגו מידי זרחניים (או שלא המרת את הקובץ ל- RGB - שזה צבעים לאינטרנט)

• הוסף לסימניות
האיור מהמם!!!!!!!!!!
כמו שכתבו פה- הצבעים יותר מידי זרחנים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נ פלוס;1195213:
האיור מהמם!!!!!!!!!!
כמו שכתבו פה- הצבעים יותר מידי זרחנים

אכן לא המרתי את הצבעים
תודה על הפרגון...

• הוסף לסימניות
הדמות נראית מלחיץ (ואני בטוחה שזו עבודה קשה), אולי כדאי לרכך אותה קצת...
אותי אישית, איך שזה נראה עכשיו, זה היה מרתיע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה