כללי כרטיס ביקור

• הוסף לסימניות
אני עובד על כרטיס ביקור למתווך ויועץ נדל"ן,
שאלתי -האם הכיוון טוב,
ומה אפשר להוסיף,
ואיזה פונט מתאים לכאן?!(תנו שמות של פונטים שמתאימים לעניין...)
בתודה מראש

קבצים מצורפים

• ש.jpg
    KB 580.8 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
הכוון יפה אבל
זה לא משדר נדל"ן בשל:
צלליות המסגדים,
הצבעים
הפונט
(אולי מטאלי)

• הוסף לסימניות
כמעט כל צבע מכובד שתבחר יהיה טוב,
מתווך לא מחייב שיהיה תמונות או איורים של בתים וכו'

לך על כיוון נקי, עם פונט יותר מרובע.

• הוסף לסימניות
נחמד, אבל זה ממש לא הכוון שצריך להיות בנדלן ותיווך, הייתי מציע ללכת על משהו יותר נקי ובלי הרבה רעש. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אה, ועם כבר דיברנו על פונטים אז הייתי מציע ללכת בכיוון של קריסטל, אופיס, פציינט, של פונטייפ או הצופן, בזנ"ט, השומר, טוליה, של פונטביט, בהצלחה!!!!

• הוסף לסימניות
תודה,
ואיך כותבים את הפונטים האלו באנגלית?
איך אני מוצא אותם?

• הוסף לסימניות
יש לך אותם?

• הוסף לסימניות
לדעתי הבעיה כאן מהותית מהשורש, כתבת בריף? 99% שלא
ברגע שכותבים בריף יש דרך ומאוד ברור מה הלקוח צריך ומה הוא יאהב

עיצה קטנה: כדאי להתחיל בלוגו שחור לבן-התייחסות מבחינה צורנית ומשם להפליג לצבע ולהמשיך לשפה עיצובית לכרטיס
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
EFT_Crystal
EFT_Office
EFT_Patient
-

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה