כללי כרטיס ביקור

• הוסף לסימניות
אני ישמח לשמוע מה דעתכם
מה מוצלח יותר, מה מושך יותר, מה יציב, מקורי, מקצועי וכו.

קבצים מצורפים

• כרטיס 10.12-01.jpg
    1.1 MB · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
אני אהבתי את הראשון

• הוסף לסימניות
יפה מאד.
נראה לי שיש מידי הרבה צבעים.
תנסי 2 צבעים

• הוסף לסימניות
במחשבה שנייה - השלישי יותר עדין ונקי
מסכימה לגבי הצבעים

• הוסף לסימניות
העיטור של 1 נראה הכי טוב לטעמי,
כדאי כרטיס לרוחב ולהקטין מעט את המלל שתחת הלוגו.
יחידת הלוגו- לשמאל.
מקסים! בהצלחה.

• הוסף לסימניות
1 או 3
או לראות שילוב ביניהם :)
תצליחי!

• הוסף לסימניות
הראשון מאד יפה!

• הוסף לסימניות
אהבתי מאד את 2, וגם את 5 - יש בו משהו יציב ומסודר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גיטי ו;1458089:
אני ישמח לשמוע מה דעתכם
מה מוצלח יותר, מה מושך יותר, מה יציב, מקורי, מקצועי וכו.

אהבתי את הראשון.
הוא מקורי ויפה.
באמת הייתי מנסה לעשות אותו לרוחב.
בהצלחה!!!

אגב, העיצוב של הלוגו מדהים!!!!

• הוסף לסימניות
1
הצלחה

• הוסף לסימניות
1 או 3 וזה פשוט מקסים!!! ממש לטעמי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה