כללי כרטיס ביקור..

• הוסף לסימניות
שלום לכולכם,

עבודה שעשיתי כחלק משיעורי בית,
כרטיס ביקור לצלם שלא קיים [לורן איפסום למי שמכיר..],
נעשה באילוס' בלבד, בלי הרבה 'קשקושים' מיותרים,
בשחור לבן בינתיים אלא א"כ תציעו משהו אחר:)
אשמח לחוו"ד..

הכרטיס ביקור [דו צדדי]
צפה בקובץ המצורף 299768

הדמיות [בפוטושופ]
צפה בקובץ המצורף 299769
צפה בקובץ המצורף 299770

קבצים מצורפים

• Untitled-1.png
    Untitled-1.png
    KB 44 · צפיות: 56
  • Business-Card-Mockup.jpg
    Business-Card-Mockup.jpg
    KB 82.3 · צפיות: 53
  • Horizontal Business Card Mockup.jpg
    Horizontal Business Card Mockup.jpg
    KB 103.9 · צפיות: 39
  • הוסף לסימניות
הייתי ממליץ שהאייקונים יהיו בצבעי סגול בהיר, והטקסט בשחור או סגול כהה

• הוסף לסימניות
ב״ה

הלוגו ממש השתפר ממה שהעלתם בזמנו. מיוחד!

לענ״ד:
א. ׳לרבע׳ יותר את האייקון של המצלמה (שלא תהיה עם ׳קצוות מעוגלים׳).
ב. הייתי נותנת בזום המצלמה צבעים שונים. כמו הלוגו של picasa, רק בצבעים שונים כמובן.
ג. photography? סליחה על היציאה, אבל כל לוגו של צלם סטנדרטי מלא עם השם הזה.. אולי משהו אחר? קצת בידול? סלוגן ייחודי לצלם?
ד. הייתי מחליפה את הפונטים למשהו יותר אלגנטי. פחות מרובע. הפונט של השם מוצלח!
ה. את הכרטיס ביקור הקדמי (עם הלוגו) הייתי עושה בלבן.
ו. מאחורה הייתי מורידה את הפס שמפריד בין הלוגו לפרטים.
ז. לכל אחד מהפרטים מימין, הייתי נותנת לאייקון צבע של אחד מצבעי הזום.

בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה!!
עוזר לי מאוד

[מכיון שזה לש''ב "טכניים" באילוס', לא השקעתי מחשבה לאיזה סלוגן נחמד
מעבר לphotography...]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה