כללי כרטיס ביקור

• הוסף לסימניות
שלום וברכה רציתי לדעת את חו"ד על כרטיס ביקור שהכנתי לחנות של בגדי נשים ,תודה רבה רבה!!!

קבצים מצורפים

• Tayas.jpg
    KB 132.8 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
כרטיס מעניין ומקורי.

• הוסף לסימניות
הכרטיס מעניין מאוד, הייתי מרימה קצת את העיטורים הכחולים, חותכת מלמעלה, לתת קצת יותר רווח ואויר.

• הוסף לסימניות
א. פונטים!
ב. החלק העלין צריך דיוק, זה נרהא קצת בוסר, תוסיפי שם קצת קונטרסט.
ג. תני קשר מובהק בין החלק העליון לתחתון.
ד. טיפוגרפיה! אם הטקסט בישור אמצעי, למה הפרטים מיושרים שמאלית- ועוד לימין הכרטיס, תהיה עקבי, קח את הפרטים, תשבור לשתי שורות ולא ארבע, ותמרכז אותם.
גוד לאק

• הוסף לסימניות
למה שני סוגי צבעים? וגם לגבי החלק שלמעלה כדאי קצת להוריד מהעיטורים או 'להרים' אותם קצת.
את החלק שלמטה, הקווים, מאוד אהבתי.

• הוסף לסימניות
מקורי ויצירתי מאוד! ג"א חושבת שיש לדלל את החלק העליון,

• הוסף לסימניות
החנות בארגנטינה?
והשפה ספרדית?

• הוסף לסימניות
אהבתי.
החלק העליון באמת כבד מדי
וכן לטעמי יישור מרכזי לא מתאים פה.
כשתצמצם את החלק העליון יהיה לך מקום לשחק עם מיקום הטקסט.
מה שכן, את הלוגו הייתי מגדילה ואת 2 שורות הטקסט מתחת - בפונט דק יותר
האמת את המשפט השני עדיף לצמצם למילה אחת - calidad ולשלב איכשהו במשפט הראשון
זה די ארוך לכרטיס ביקור
בעברית: אופנת נשים איכותית, או - אופנה למחפשות איכות - להפוך את זה לשני משפטים זה כבר ארוך מדי...
ליצור איזון - אולי תנסה את העיטורים הכחולים בפינה הימנים למעלה, ואת הלוגו בפינה שמאלית למעלה עם הטקסט מתחתיו (את הכתובת להשאיר במקום שעכשיו)
בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
לא מסתדר לי העיצוב "המודרני" למטה עם העיצוב הקלאסי למעלה.
גם הצבעים לא משתלבים לי.
בנוסף - שם העסק/העוסק נטמע מידי בכרטיס והעיטורים פשוט מכסים על הפרטים החשובים באמת שבכרטיס.
הייתי ממליץ לחתוך את העיטורים ככל שניתן, דהיינוף לתת יותר חלל לבן ולהרים את העיטורים לכיוון שולי הכרטיס ככל שניתן.
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה