כללי כרטיס ביקור

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכם על כל העזרה שאתם נותנים לי!!! מה אתם אומרים על זה במה אפשר לשפר זה זה כרטיס או פרסומת לשידוכים לדתיים הייתי צריך לעשות עיצוב פרווה

קבצים מצורפים

• Shidujim Kosher.jpg
    KB 67 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
2 זרי הפרחים, לטעמי צריכים להיות בצבעים אחידים, העליון יותר מתאים לכרטיס מצבעי השני,
אפשר לוותר על הפרח העליון, ולשים אותו במקום התחתון.
להגדיל את הכותרת ולמרכז אותה, גם הגוון החום קצת נבלע בשחור, אולי כתב עבה יותר.
וסתם נראה לי שצריך לכתוב שידוכים עם c ולא עם j אבל אולי אני טועה.

• הוסף לסימניות
כדאי להבליט יותר את הכותרת.
הייתי משחקת קצת ברקע עם גרדיאנט, לשבור את השחור. (שידוכים לא אמור לתת הרגשה 'שחורה'...)
מסכימה עם ריקי בנוגע לפרחים. בכל מקרה, העליון צמוד מדי לשוליים.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
כיוון טוב, כפי שציינו כדאי להחליף את צבע הרקע לצבע אופטימי יותר.
תבחרי פונט אחר לכותרת שיהיה מענין ובולט.
לגבי הפרחים תלכי על צבע אחד לשניהם ותשני את הגודל של אחד מהם שלא יהיו שוים.

• הוסף לסימניות
אחרי התיקונים מה אתם אומרים

הנה אחרי התיקונים מה אתם אומרים

קבצים מצורפים

• shidujim kasher .jpg
    KB 75.4 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד, אהבתי.

• הוסף לסימניות
אלגנטי ומרשים!
הרבה יותר טוב, אבל אולי אפשר לעשות עוד קצת הבדל בין שני הזרים. (בגודל או במיקום)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה