כללי כרטיס ביקור

• פותח הנושא if
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מה להוסיף ומה להוריד.
תודה

קבצים מצורפים

• נחמן גולןעותק.jpg
    1.4 MB · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
אני הייתי מורידה את הפרח- איך הוא קשור לכאן??
הפסים לאורך שמאחורי מספר הטלפון- הייתי מורידה מיד. (זה מזכיר לי ארגוני צדקה משום מה...).
כל הפסים שלאורך צריכים להיות באותו רוחב. אל תעשה חלק רחבים וחלק צרים, זה יוצר בלאגן בעין.

בכל אופן- סליחה אם נפלתי עליך. זאת דעתי.

• הוסף לסימניות
הפרח ממש לא שייך.
העיטור מאד מפריע ויוצר בלגן' נראה לי שאם תוריד את כל הקטע של העיטור הפסים יותר יסתדרו.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
קודם כל, הייתי מחליפה את הצבעים שחור-לבן.
אח"כ הייתי משנה את הפונט ואולי קצת מקטינה את הטקסט.
המודעה קצת צפופה מדי.
בסה"כ עבודה יפה

• הוסף לסימניות
וגם (שכחתי לציין זאת) עדיף שתעשה את זה קצת יותר מוזיקלי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Eצוב;324825:
וגם (שכחתי לציין זאת) עדיף שתעשה את זה קצת יותר מוזיקלי.

הלקוח ביקש את הכרטיס ב. בסגנון חסידי

• הוסף לסימניות
דווקא הכרטיס יפה,הייתי מורידה את הפסים בשטח של המס' טלפון ,"מקפיצה" את התווים ז'א שלא יהיו בשורה אחידה,ולדעתי הפרח מוסיף גוון וענייו,בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה