כללי כרטיס ביקור

• הוסף לסימניות
חוות דעתכם חשובה לי מאד, איזה מהם נראה הכי טוב, ואולי בכלל יש לכם שילוב צבעים טוב יותר.
תודה מראש

קבצים מצורפים

• ‏‏כרטיסי ביקור.jpg
    KB 115.1 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
אהבתי את הכסאות, מוצלח מאוד

• הוסף לסימניות
החום הכי קפה והכי חם.

• הוסף לסימניות
החום. כרטיס מדהים.
הייתי מצרפת את 2 שורות השעות לשורה אחת שיהיה יותר בלוק ופחות מדורג.

• הוסף לסימניות
הייתי משלבת בכרטיס החום נגיעה כתומה, שתעשה אותו חמים יותר.

--- moshiko00 חן חן על הקישורים המועילים.

• הוסף לסימניות
פרי, היכן היית שמה נגיעה כתומה, הסבירי יותר.

• הוסף לסימניות
קוביה, הלוגו יצא לך מדהים בסוף!!
אני הכי אהבתי את הראשון, בגלל שהצבעים שלו לדעתי הכי חיים, מעוררי תאבון, אבל עם כל זאת הם נראים קצת בשריים.. (והקפה הזה אמור להיות חלבי, לא?)
תנסי אולי לשלב כתום בדוגמא האחרונה כמו שאמרה free.
באופן כללי הכרטיס יפהפה!!
אה, וכדאי לך לעשות בלוק לטקסט.

• הוסף לסימניות
איך עכשיו? ותודה לכל המגיבים, לא יודעת איך הייתי מסתדרת בלי פרוג

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 49.8 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
על זה נאמר: יופי קופי...:)
אהבתי את האחרון עם השיפורים.

• הוסף לסימניות
אגב, איזה פונט זה?

• הוסף לסימניות
האחרון נפלא!!
צבעי קפה מזמינים ומגרים.
אפשר לנסות לשלב בחלק הקדמי משהו אחר במקום החום האבסטרקטי משמאל? אולי הידית של הכוס יכולה להציץ.. רק לשם "הספורט"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה