כללי כרטיס ביקור

• הוסף לסימניות
אני צריכה להכין כרטיס על בסיס העיצוב של המודעה הזו. הבעיה היא שזה לא מסתדר בצורה רוחבית כמו שצריך. ולאורך זה גם לא מוצלח. יש למישהו פתרון?

קבצים מצורפים

• לקראת כלה 2.jpg
    1.7 MB · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
אלה האופציות

איזו אופציה עדיפה?

קבצים מצורפים

• פ 1.jpg
    KB 854.3 · צפיות: 12
  • פ 2.jpg
    KB 881.8 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
אהבתי מאוד את המאוזן
במיוחד שיש שם אלמנט נוסף ששל השעות שזה מדגיש את מה שאת רוצה להביע

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ok;411388:
מה הבעיה באורך?
מאד יפה.

כרטיס ביקור בדרך כלל מעוצב לרוחב וזה מה שהלקוחה רוצה. הבעיה היא שכל היופי של השעון הזה הוא כשהוא בא לאורך.

• הוסף לסימניות
שתי האפשרויות מוצלחות.
לטעמי - האורך יותר טוב.
(הערה קטנה: באורך, בצד עם הפרטים, תוכלי ליישר את השורות של הכתובת בצורה יותר מושלמת עם השורות שלמעלה - פסי רובנשטין)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מטאור;411391:
. הבעיה היא שכל היופי של השעון הזה הוא כשהוא בא לאורך.

הפוך... דווקא אני מאוד אהבתי איך שעשית את השעון ברוחב...
לדעתי רק המאוזן...

בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
יפהפה, הארוך יותר טוב לדעתי.
הצבעים של האדום (רקע לשעון) ושל הבורדו (הרקע לעיטורים) בצד של המלל לא מספיק מתאימים
חוץ מזה -מדהים

• הוסף לסימניות
השעון במאוזן הרבה יותר מוצלח דווקא כי הוא אורכי והכרטיס רוחבי יש בו משהו שונה ומיוחד
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
השעון בכיוון הרוחבי נראה הרבה יותר יפה! מספיק שרואים חלק מהשעון, זה לא פרסום.. וגם הקטע של השעות מוסיף!

• הוסף לסימניות
עבודה ברמה! לדעתי הכרטיס העומד יפייפה!

• הוסף לסימניות
הראשון!
ללא ספק!

• הוסף לסימניות
אהבתי את האנכי דווקא
נכון שמעצבים כרטיס לרוחב בד"כ, אבל מותר גם להיות מקוריים

ברוחבי החלק העליון עם העיטורים תופס יותר מדי מקום
והשעות לצד השעון לדעתי מיותרות - זה בעצם לחזור פעמיים על אותו רעיון

עבודה יפהפיה, אגב. את מאוד מוכשרת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י studio dv.d;411390:
אהבתי מאוד את המאוזן
במיוחד שיש שם אלמנט נוסף ששל השעות שזה מדגיש את מה שאת רוצה להביע

גם אני מצטרפת.
אהבתי את הרצועות של השעון...

• הוסף לסימניות
אני אהבתי את השני.
אבל גם הראשון מאוד מוצלח.

מכל מקום, העיטורים ברקע הבורדו למעלה - נראים לי מיותרים.
במודעה זה נראה הרבה יותר נקי - כשזה בלי עיטורים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosher2005;411563:
אני אהבתי את השני.
אבל גם הראשון מאוד מוצלח.

מכל מקום, העיטורים ברקע הבורדו למעלה - נראים לי מיותרים.
במודעה זה נראה הרבה יותר נקי - כשזה בלי עיטורים.

אבל את תשכח שבמודעה רואים בבת אחת את כל העיצוב, ובכרטיס ביקור - רק כשהופכים רואים את השעון שממנו גזרתי את העיטורים לצד הראשון.

• הוסף לסימניות
זה מה שיצא בסוף

קדמי ואחורי

קבצים מצורפים

• כרטיס.jpg
    KB 327.9 · צפיות: 13

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה