כללי כרטיס ביקור

• הוסף לסימניות
היי
החלטתי לחדש את הכרטיס שלי, אשמח לתגובות בונות :)

יודפס על 350 למינציה מבריקה

קבצים מצורפים

• BC-IF-F_V1.png
    KB 28.8 · צפיות: 13
  • BC-IF-B_V1.png
    KB 36.3 · צפיות: 5
  • BC-IF-F_V2.png
    KB 36.6 · צפיות: 9
  • BC-IF-B_V2.png
    KB 44.2 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
אני אישית אוהבת את הראשונה אבל אני לא הגרפיקאית אבל אהבתי את הפונט איזה פונט זה?

• הוסף לסימניות
בס"ד
איזה יופי. איזה נקיון, בלי הרבה "רעש" מיותר.
לדעתי גם הראשון, משום שלעניות דעתי יש חזרה מיותר על אלמנט הלוגו בשני
יישר כוח!!

• הוסף לסימניות
אהבתי גם את הראשון

• הוסף לסימניות
במבט ראשון נקי ומעניין,אהבתי את הכיוון.
במבט שני אני לא כל כך מבין מה הקשר בין האימג' של הלוגו למה שאתה,
בכל מקרה אם אתה בכל זאת הולך על זה, אז הראשון. השני מזכיר פרצוף של דב פנדה
בהצלחה

• הוסף לסימניות
הראשון מדהים!
חלק מביע ונקי! שילוב צבעים מדהימים !

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י FishAir;414703:
במבט ראשון נקי ומעניין,אהבתי את הכיוון.
במבט שני אני לא כל כך מבין מה הקשר בין האימג' של הלוגו למה שאתה,
בכל מקרה אם אתה בכל זאת הולך על זה, אז הראשון. השני מזכיר פרצוף של דב פנדה
בהצלחה

פנדה??? :D

האייקון הוא פרצוף מוזר זה הכל (קצת קשור לתחום שאני עוסק אם תעמיק) והמוזרות הייתה כאן המטרה ולא משהו מתחכם מדיי

תודה לכולם עד התגובות
אשמח לשמוע עוד... :p

• הוסף לסימניות
חזק ביותר!

אבל.... יש משהו בכרטיס, בצבעים ובפונט שמזכיר במבט ראשון קומיקס.
מצד שני יש בזה יחודיות שגורמת להסתכל פעם שניה, אז אולי כדאי על בסיס זה להוסיף עוד משהו שקצת ינתב למטרה. איור כלשהו.

• הוסף לסימניות
מדהים

• הוסף לסימניות
אתה יכול גם לנסות להשים שטורדל ברקע (סליחה כרוכית.)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה