כללי כרטיס ביקור

• הוסף לסימניות
זמר חתונות - הזמין כרטיס והרי התוצאות - יש לכם הערות??

• הוסף לסימניות
???????????????????????

• הוסף לסימניות
התוצאה...

הרי התוצאה...

קבצים מצורפים

• חיים 2עותק.jpg
    KB 1,000 · צפיות: 22
  • חייםעותק.jpg
    1.2 MB · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
מרשים! אולי כדאי לשחק עם התווים בצורה מענינת יותר​

• הוסף לסימניות
העיצוב יפה מאוד אני באופן אישי לא אוהבת שחור כרקע

• הוסף לסימניות
זה דווקא אפור - אבל היית מוכרח להדגיש ולהוסיף יוקרה...

• הוסף לסימניות
אם זה כרטיס ביקור אתה יכול להוריד את הבס"ד. זה לא עלון פרסומי וגם לא פלייר.
לזמר קוראים חיים אז מי זה אהרון? או שאחד מהם שם בדוי?

• הוסף לסימניות
במבט ראשון יפה ומרשים,
במבט שני -
*בכרטיס העליון, המילים "זמר שעושה שמח" אינן ברורות (אדום על שחור)
הייתי מחליפה לצבע בהיר יותר, אולי כסף.
*למטה (בשני הכרטיסים) להוריד את הפסיק בין המילים "לפרטים ולדיסק".
* "חתונה דיל" יותר מידי אותיות קליגרף פתיח,
לטעמי היה מספיק באות הראשונה.
הצלחות.

• הוסף לסימניות
להקטין את האותיות, שיהיה יותר מרחב ריק (מקום לנשום). זה גם יותר נעים לעין וגם יותר יוקרתי. ממילא זה לא פרסומת בעיתון, שצריך לבלוט כדי להכניס את השם הזה בראש, זה כרטיס ביקור. וכרטיס ביקור זה מה שנותן את התחושה של "עם מי יש לי עסק", ונקי ויוקרתי יעשה יותר רושם של זמר שאפשר לסמוך עליו לגבי אירוע של פעם בחיים.

כותב מניסיון, כפי שתוכל להבין מהחתימה שלי.

• הוסף לסימניות
כיוון ממש טוב, קצת שיפורים, אולי מעט לעדן הכל וזה יהיה מעולה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה