כללי כרטיס ביקור

• הוסף לסימניות
ערב טוב:)
עיצבתי כרטיס ביקור לאחד מהעבודה שלי (בתחום הגרפיקה) שהוא צלם, ואני צריכה כמובן לגבות ממנו כסף.
הוא אומר שאדרוש כמה שאני רוצה, ומצד שני צריך לעשות "מחיר טוב" כמו שאומרים.
מה יהיה המחיר?

תודה לכולכם!

• הוסף לסימניות
200 ש"ח.

• הוסף לסימניות
(אמרתי לו בסביבות 100 ש"ח...)
כמה נהוג לקחת בשוק ???(ולא מהיקרים, כי אני לא יכולה להגיד לו עכשיו שזה יעלה 100 ש"ח יותר!)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ngraphic;492268:
(אמרתי לו בסביבות 100 ש"ח...)
כמה נהוג לקחת בשוק ???(ולא מהיקרים, כי אני לא יכולה להגיד לו עכשיו שזה יעלה 100 ש"ח יותר!)

אם זה חבר שלך, ולא אמרת לו כלום מראש, ולא עבדת ע"ז יותר מידי,
קבל את ה-100 ש"ח כבונוס.

• הוסף לסימניות
הוא לא חבר - הוא אחד מהצוות.
נראה לכם שאם אדרוש 150 ש"ח זה "סטיה" נסבלת מסכום של 100 ש"ח?

• הוסף לסימניות
יש בכל אופן משהו שיכול לעזור לי להחליט?:confused::confused:

• הוסף לסימניות
נראה לי ש-100 ש"ח זה מחיר זהום בשביל עיצוב כרטיס ביקור ,אפילו שאת מכירה אותו
תבקשי לפחות 150

• הוסף לסימניות
חבל להיות מוטרד בשביל סכום כזה. אמרת לו בסביבות מאה, קח מאה, תמשיך הלאה ותחפש לקוחות יותר כבדים.

אני שמתי לי כלל ברזל: אין משפחה, אין חברים, אין דודים ואין מכרים. אני מעצב גרפי, זאת הפרנסה שלי, זה המקצוע שלי, אין הנחות, אין מבצעים, אין גמר מלאי ואין סוף עונה.

• הוסף לסימניות
מה שקרה קרה!
אבל אני חושב שאפי' בבתי דפוס שהמחירים שם זולים מגרפיקאים פרטים לוקחים 150 ש"ח שהוא לדעתי מחיר המינימום של המינימום.

• הוסף לסימניות
בית דפוס יכול להרשות לעצמו לקחת 150 ש"ח. כמה הוא משלם לעובדת? מינימום.
גרפיקאית שזו הפרנסה והמקצוע שלה צריכה לקחת מינימום 200. לא משנה עם זה חבר/אח/ידיד או שכן.
אחרת תרויח לעולם!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הכי טוב;492352:
חבל להיות מוטרד בשביל סכום כזה. אמרת לו בסביבות מאה, קח מאה, תמשיך הלאה ותחפש לקוחות יותר כבדים.

אני שמתי לי כלל ברזל: אין משפחה, אין חברים, אין דודים ואין מכרים. אני מעצב גרפי, זאת הפרנסה שלי, זה המקצוע שלי, אין הנחות, אין מבצעים, אין גמר מלאי ואין סוף עונה.
בהמשך לתגובת "הכי טוב": נראה לי שזה קרה/ קורה פחות או יותר לכולם... את/ה רוצה להיות נחמד ובסוף צריך לעשות עבודת המידות כזו שגורמת לך לחשוב פעמיים על הצד החביב שבך:). רוב האנשים שאנחנו עובדים עבורם לא מבינים את גודל ההשקעה (גם הנפשית) שיש בעיצוב מוצר "פשוט" שכזה.. זה פשוט לא התחום שלהם . כללי הברזל של "הכי טוב" מקובלים עליי בהחלט.

• הוסף לסימניות
גרפוס לוקחים 60 ש"ח על עיצוב כרטיס ביקור צד אחד, אם מדפיסים אצלם.
בתי דפוס אחרים כמעט תמיד מכלילים עיצוב כ"ב במחיר ההדפסה ולא גובים בנפרד.

באיזה בית דפוס לוקחים 150 ש"ח רק על עיצוב?

ולעצם הענין, כמה זמן עבדת על הכרטיס?
אם לא אמרת מחיר מראש אך הלקוח היה נח וקליל וזורם, הנה לך 100 ש,ח בסבבה.

אבל אם הוא היה נודניק שעשה 5 הגהות על כרטיס מסכן, אז בקשי לפחות 150.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה