כללי כרטיס ביקור

• הוסף לסימניות
כרטיס ביקור שיודפס כמדבקה לכן יש רק צד אחד

• הוסף לסימניות
מיוחד
לוגו יפה וגם הכרטיס יפה ומצוחצח!

• הוסף לסימניות
ממש יפה!

• הוסף לסימניות
מדי עמוס.

והתווים למטה מיותרים.

משהו עם הצבעים מדכא...

בקיצור כרטיס עם פוטנציאל להיות באמת יפה.

• הוסף לסימניות
יפה, אבל....
3 סוגי פונטים בכרטיס ביקור אחד.... טו מאצ'....
הרקע של התוים קצת עושה לי בלאגן כשהוא מתנגש עם הלוגו, אולי להזיז אותם קצת יותר לצד.
והייתי גם שמה את כל הפרטים (בריתות חתונה וכו'...) בשורה אחת ואת המס' פלאפון בשורה שניה זה נראלי יהיה יותר מסודר בעין....
הצלחות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ברוריה;501294:
מדי עמוס.

והתווים למטה מיותרים.

משהו עם הצבעים מדכא...

בקיצור כרטיס עם פוטנציאל להיות באמת יפה.

אחת אמרה לי שאני צריכה להוסיף עוד משהו כי הוא ריק:):)

• הוסף לסימניות
עבודה יפה.

אם כי לענין הצבעים דרוש יותר תשומת לב.

• הוסף לסימניות
נראה מאוד יפה ומרשים

אם ניתן, עדיף אולי לרשום את מס' הנייד כך: 052-71-464-46

כך זה יותר נקלט

• הוסף לסימניות
נראה מאוד יפה ומרשים

אם ניתן, עדיף אולי לרשום את מס' הנייד כך: 052-71-464-46

כך זה יותר נקלט

• הוסף לסימניות
הייתי כותבת נייד / סלולרי, ולא פלאפון, בזמן שזה מספר של סלקום...

• הוסף לסימניות
יפה.
מספר הטלפון כתוב מידי קטן

• הוסף לסימניות
מיוחד בהחלט!
גם הלוגו! ממש אהבתי את הרעיון!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה