כללי כרטיס ביקור

• הוסף לסימניות
כהמשך לאשכול הקודם של הכרטיס
שיפצתי אותו ,
איך הוא עכשיו ?

קבצים מצורפים

• כרטיס ביקור.jpg
    KB 65.9 · צפיות: 13
  • כרטיס ביקור2.jpg
    KB 85.3 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
בס"ד

לא ראיתי מה היה הקודם, הצד השחור חייב שיפור, רעיון חדש, בצד הלבן הייתי מגדיל טיפה את הטקסט.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
ממש יפה. אהבתי.
הרבה יותר טוב מהקודם

• הוסף לסימניות
מקסים

• הוסף לסימניות
הקודם היה מאד יוקרתי בכל אופן הצד בלי הטלפון

• הוסף לסימניות
ועוד דבר נראה לי שכדאי שאת השם וכו' ליישר זה קצת מפריע לעין שזה עומד בעקומה

• הוסף לסימניות
אני גם חושבת ליישר את השם לשמאל ולהגדיל...
זה יתן לזה קומפוזציה נכונה

• הוסף לסימניות
ממש טוב!!
הרבה יותר טוב מהקודם.
אם המשפט : "לארוע שמתנגן לאורך זמן" רשום בצד אחד אני חושבת שמיותר גם בצד השני.
אהבתי את הרעיון של השם זה נותן תחושה של יציבות האורגן. כך לעניות דעתי.
ועוד משו אם יורשה לע להעיר ששני הצדדים בסיגנון שונה אחד מהשני זה נראה כמו שני סוגי סקיצות.
עבודה טובה!!
(כמו תמיד)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה