כללי כרטיס ביקור

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י היוצרת81;542133:
האם 4 קווים מעוגלים זה כבר יותר מדיי או לא?

בעיני זה נראה מאוד יפה ונעים לעין.:)

נכתב ע"י יפה_פה;542460:
אני הייתי עושה משהו כזה. העובי של הקוים לא טוב זה רק הקופוזיציה.
וגם הייתי עושה ליצירה חיריקים עם עיגול שמורכב מעגולים כמו העיגולים שבכרטיס

דווקא פחות אהבתי את הרעיון הנ"ל...

ואם ממש ממש רוצים לעשות שינוי-
אפשר לעשות את אחד הקווים יותר "גלי"...
אבל למה? זה יפה ככה.

• הוסף לסימניות
זה מאוד יפה!
האחרון - החזק - הכי טוב!
אולי תוסיפי שיהיה משו קצת יותר מענין...

• הוסף לסימניות
יפה מאד.
מאד נעים
נראה לי שהקומפוזיציה של העיגולים ממש מבקשת שהפס למטה לא יהיה סימטרי. אני הייתי מתחילה אותו ממש מהקצה השמאלי (כך שיסתיים בקצה מעוגל רק בימין. מקווה שהובנתי)

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה לכולם.
להלן 2 גרסאות על פי ההארות שלכם.
יש לי העדפה לשני- אבל אתן למומחים להביע דעה מקצועית.. ניסיתי את רעיון החיריק וגם את אי הסימטריה של הקו התחתון (היית מובנת מאוד -שחרית),
אבל להוריד פס בורדו באחד הצדדים לדעתי לא עובד. האם החיריק מיותר או מוסיף?
תזכו למצוות!!

קבצים מצורפים

• כרטיס1.png
    KB 63.9 · צפיות: 12
  • כרטיס2.png
    KB 68.4 · צפיות: 31

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה