כללי כרטיס ביקור

• הוסף לסימניות
תודה רבה.

קבצים מצורפים

• כרטיס העתק.JPG
    KB 349.6 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
עבודה מאוד יפה
אבל האדום הזוהר והשחור החזק עושה לי קצת אי נעימות

• הוסף לסימניות
לאחר שינויים מה אתם אומרים 1 או 2 ??
תודה

קבצים מצורפים

• 1.JPG
    KB 392.2 · צפיות: 14
  • 2.JPG
    KB 400.9 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
אהבתי את הראשון. חזק ומוכר הרבה יותר טוב. אישית הייתי משתמש בפונטים אחרים יותר מודרניים.

• הוסף לסימניות
דווקא השני נראה לי יותר מקצועי - כשהטקסט קריא יותר ולא על הלוגו עצמו. אני חושבת שכדאי להוריד את המסגרת השחורה מהטקסט ולסדרו בקו ישר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טורקיז;633688:
דווקא השני נראה לי יותר מקצועי - כשהטקסט קריא יותר ולא על הלוגו עצמו..
הכוונה לראשון, ראשון..
הוא יותר בנוי.
וכן אני מצטרפת למה שנאמר בנוגע לצבעים, הפונטים וסידור שורות הטקסט.
בהצלחה!!!:)

• הוסף לסימניות
גם אני בדעה שהראשון הראשון הכי חזק.
רק לשנות לפונטים לא חינמיים, ושלא יהי מסגרת לפונט.
לדעתי, האדום והשחור מאד מתאימים כאן לנושא.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
לדעתי היה כדאי לשנות את הרקע למשהו יותר חלק ופחות קופץ בעיניים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה