כללי כרטיס ביקור

• הוסף לסימניות
אילו פונטים מתאימים לפרטים(כתובת וכדו') שבכרטיס ביקור?

• הוסף לסימניות
את בטח מתכוונת לפונט ברור ונעים. יש המון, תלוי אלו פונטים יש לך בבית. אם יש לך של פונטביט הייתי ממליצה למשל על ספוילר, או נפש של פונטייפ, אבל זה רק דוגמא קטנה לפונטים שאני אוהבת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דויד א;649136:
איזה צבע מתאים?

זה לא שאלה
שחור,לבן,ירוק,כתום,אדום.....:D
יש הרבה.....

• הוסף לסימניות
למה לא???
עיצבתי כרטיס ביקור והעלתי לפורום.. קיבלתי ביקורת לגבי הפונטים בעיקר.
כתלמידה בפרוג עוד לא הגענו לשיעור בטיפוגרפיה כך שאין לי הרבה ידע בנושא ..
אשמח להכוונה ..
תודה.

• הוסף לסימניות
אולי תבחרי כמה פונטים שנראים לך, תעלי אותם לפה ואז יתנו לך ביקורת עליהם.
וחוצמיזה שהפונט צריך להתאים גם לסגנון הכרטיס בעצמו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לאה מירל;649142:
למה לא???
עיצבתי כרטיס ביקור והעלתי לפורום.. קיבלתי ביקורת לגבי הפונטים בעיקר.
כתלמידה בפרוג עוד לא הגענו לשיעור בטיפוגרפיה כך שאין לי הרבה ידע בנושא ..
אשמח להכוונה ..
תודה.

זה שאלה כשיש קובץ מצורף

אבל ככה באוויר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דויד א;649209:
זה שאלה כשיש קובץ מצורף

או לפחות שמצויין שם העסק, אפיונו וסגנון העיצוב הרצוי.

• הוסף לסימניות
אות קטיפה של פונטביט הוא פונט נפלא לדעתי לטקסט שרוצים שיהיה ברור נעים לעין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה