הצבעוני עדיף.נכתב ע"י נקודות;671956:למה אצלי במחשב זה בגווני הלוגו שלי,ואילו כאן זה כחול?
גם הציור הצבעוני לא בגוונים המקוריים!
משהוא יודע ממה זה נובע?
ושוב,אשמח לקבל חו"ד-מה לדעתכם עדיף?
תודות מראש!
נכתב ע"י alizae;671969:לא הצלחתי להבין מה כתוב בתוך המלבנים, עיף לבטל את האפקטים באותיות.
המסך שלך כנראה לא מכויל, יש בו עודף כחול, לכן מה שאצלך סגול- נראה פה יותר כחול.נכתב ע"י נקודות;672107:איך הצלחתם לראות את היופי בציור -כשהגוונים כ"כ לא...
לא מה שציירתי!
ורציתי לדעת אם גם לכם קורה כזה דבר -שהצבעים הופכים כאן באתר מסגולים לכחולים?
בכל אופן אשנה כעצתכם!
תודות לכולם!
ושאלה אחרונה-
יתכן שהפויינט לא ברור בעקבות שקיבוצתי את הקובץ לפני שאעלתי אותו לכאן?
בתוספת לשידרוג הניצרך...נכתב ע"י RB12;672235:אני רואה את הכרטיסים בסגול
קפץ לי התודה בטעות...נכתב ע"י orli_dimri;672133:אני לא רואה את הקבצים
אהבתי!נכתב ע"י natittt;672126:אני יכול להגיד שזה יפה ונהדר, אבל את רוצה לשמוע את האמת, נכון?
אז:
הרקע והציור מצויינים.
הפונט צריך להחליף - אבל מיד.
ובקשר לכיתוב, יש הרבה תיקוני כתיב שצריך לעשות, כמו גם מיקום סימני פיסוק.
במלבנים כמו שאמרו - לבטל את האפקטים ולהחליף את הפונט.
הפונטים שהשתמשת בהם לא עושים רושם מקצועי.
אבל אולי טעיתי, ואת רוצה שיגידו שזה מצויין?
טוב, זה מצויין. פרפקט.
נכתב ע"י נקודות;672250:קפץ לי התודה בטעות...
מוזר למה אינך מצליחה ליראות?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים