כללי כרטיס ביקור

• הוסף לסימניות
עבודה הראשונה שלי באילוסטרייטור

קבצים מצורפים

• nuw logo.jpg
    KB 12.2 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
יותר ברור

....

קבצים מצורפים

• nuw logo.pdf
    KB 667 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
בשביל העבודה הראשונה באילוסטרייטר זה מצויין+

• הוסף לסימניות
יפה מאד!

• הוסף לסימניות
סחטן, שמיל.
עבודה יפה. קצת מידי הרבה הצללות.

• הוסף לסימניות
ממש יפה.
אגב שמוליק, למדת את התוכנה בכוחות עצמיך או בקורס???
(אני מתעניינת למישהי...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חן;74840:
ממש יפה.
אגב שמוליק, למדת את התוכנה בכוחות עצמיך או בקורס???
(אני מתעניינת למישהי...)

לי קוראים שמוליק וזה שעשה את הכרטיס זה artist .
הכרטיס הוא בשבילי .

• הוסף לסימניות
אהבתי לראות את הנקודה שהמבצע והלקוח שניהם חברי האתר, (וככל הנראה לא יסגרו ענין עד שנביע דעה).

• הוסף לסימניות
ואגב כך....

שמיל - עשית כאן פרסומת טובה...

שיהיה לך המון הצלחה במשכנך החדש!

מאחל ידידך
חיים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י prog;74900:
(וככל הנראה לא יסגרו ענין עד שנביע דעה).

ומה הדעה שלך ? :)
תודה על הברכה . בקרוב אצלך .

• הוסף לסימניות
הלוגו יפה מאוד! רעיון חזק ומבוצע נהדר
לגבי הרקע, אולי מעט קודר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה