כללי כרטיס ביקור

• הוסף לסימניות
מצ"ב 2 סקיצות לכרטיס ביקור, אשמח אם תחוו את דעתכם ותתנו לי עצות לשיפור וכדו'
(לא להגיד לי איזה מהם יותר טוב, את זה הלקוח צריך להחליט) תנו לי הערות/הארות/שיפורים על שניהם!

תודה רבה!

קבצים מצורפים

• סלומון-כרטיס ביקור-01.jpg
    KB 152 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד.
בשני להשים הפרדה כלשהי בין חסידי וכו'
לדעתי התמונה של הראשון יותר מוצלחת מהשני אולי כדאי להשתמש בה גם בשני.

• הוסף לסימניות
מאוד יפה!
מה הוא רוצה לשדר, פייטן, או זמר. הראשון משדר מאוד זמר, והשני- פייטן...

רק בשני בצד האחורי נראה לי שכדאי לסדר את זה לאורך, ככה זה יסתדר יותר טוב בעין.

• הוסף לסימניות
שניהם יפים מאד ועשויים בטוב טעם. הראשון משדר משהו קלאסי שיכול להתאים גם לחזן אשכנזי, למשל, ואילו השני הוא ספציפי יותר - קו מזרחי מעודן. השאלה היא מה הלקוח רוצה להבליט.
בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
הראשון יפה, מעוצב ומעניין. הצבע שלו גם יותר טוב.

הערות לראשון: העיגולים על החליפה מלמטה, משום מה מפריעים לי (ניסית לשים את התמונה מעל?)
הקו המקווקו אחרי ה'נון סופית' עד חסידי וכו', יפה, אבל מיותר.
תעבור עוד פעם על התמונות, לתקן את הצריבה, כי זה נראה לא טוב מכאן.

• הוסף לסימניות
הראשון לדעתי יותר מוצלח.
הייתי מוסיפה צבע חי נוסף... משו שישיר קצת בכרטיס.. (...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה