כללי כרטיס "ברכה" ליום העצמאות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפקליק;986783:
כן יפה לא יפה זו מציאות+!!!

זאת מציאות??
למה, יש לך אופציה אחרת? אולי פולין, גרמניה?

ולגבי הרעיון והעיצוב- צרם לי מאוד הרעיון, אבל הביצוע מעולה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה על המחמאות.
ולמי שלא אהב את המסר: אני חושב שניתן לקטר על התנהלות המדינה גם אתה לא נגד עצם קיומה. לדוגמא, ידעתם שישראל המדינה הכי ביורוקרטית (או כמעט הכי) בעולם?
בכל מקרה לי לא היו כונות מעבר לאימון בפוטושופ ותוספת נחמדה לתיק העבודות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד מרדכי;987253:
בכל מקרה לי לא היו כונות מעבר לאימון בפוטושופ ותוספת נחמדה לתיק העבודות.

אם זה היה כל כך תמים יכולת לכתוב 'הילולת רבי שמעון' בעיצוב זהה. או לחילופין 'שבוע טוב'
אם אלו המילים שנשלפו לך אז... (אמור לי מי חברך..- על אותו משקל... אמור לי מה כתבת אומר לך מי אתה...:rolleyes:

• הוסף לסימניות
יפה. באמת חם פה בארץ יותר מידי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ותמיד לבחור;987325:
תרגיל טוב ומועיל.

אתה באמת חושב שלא? אינך קורא עיתון?! :cool:

קורא..קורא...
אבל עדיין חושב כך

• הוסף לסימניות
מ ו ש ל ם (הביצוע)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה