כללי כרטיס ברכה למייל |פורים

• הוסף לסימניות
זה אמור להשלח במייל.
מה אתם אומרים???
צריך שיהיה מכובד ופורימי. הצליח???

ועוד משהו. הפונט בריסית מאוד לא מוצלח. זה פונט רגיל שנמצא בכל מחשב. ניסתי להתקין אצלי פונט רוסי שהורדתי מאיזה אתר. אבל- כשאני רושמת עם הפונט- נכתב לי ריבועים... אבל כשני פותחת את הפונט מהתקיה של הפונטים- מציג לי את האותיות יפה מאוד.
שמהו נתקל בזה פעם???
אז מחוסר בררה נשארתי עם הפונט הזה...

עוד שאלה קטנה...
משהו יודע איך מצרפים את התמונה לתוך הטקסט ולא שתהיה בתור קובץ מצורף?

עזרתכם וחו"ד תעזור לי מ-א-ו-ד!!!
תודה!

קבצים מצורפים

• פורים.jpg
    KB 888.4 · צפיות: 55
  • הוסף לסימניות
דוקא הרוסית יצא לך כן יפה
-------------------------------------------------------------
הסטודיו - משרד הפרסום והעיצוב שלך<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:eek:ffice:eek:ffice" /><o:p></o:p>
עיצוב----גרפיקה-----עימוד-----שיווק------יח"צ------הוצאה לאור-----מיתוג עיסקי<o:p></o:p>

להתרשמות מחלק מעבודותינו <o:p></o:p>

לחצו כאן

<o:p></o:p>

להזמנת עבודה

לחצו כאן<o:p></o:p>

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
נכתב ע"י הסטודיו;365728:
דוקא הרוסית יצא לך כן יפה

></O:p>
באמת???
זה פונט רגיל ברוסיה (משהו כמו אריאל בארץ...) טוב לדעת שהוא נראה טוב איכשהו... חשבתי שזה ממש הורס.

יש לך משהו להגיד בכלליות לגבי העיצוב?

• הוסף לסימניות
לדעתי העיצוב יפה, קומפוזיציה נעימה עיצוב פורימי ועליז
דוקא עומס התמונות בצד שמאל מפריע לי אבל אני מבינה שאין הרבה מה לעשות......... התמונות צריכות להיות...........

• הוסף לסימניות
אם ראית בתיק בהעבודות שלי
עשיתי ספר שלם ברוסית עם אריאל וניו טיים רומנ
הפונטים הפשוטים והרגילים
כמה שחיפשתי פונטים אחרים - פשוט לא מצאתי

• הוסף לסימניות
דרך אגב יש לך את הליצן הזה בויקטורי או תמונה
זה יציל אותי עבור כרטיס ברכה למשלוח מנות לרבה ולגננת....

• הוסף לסימניות
בס"ד

עבודה יפה !
(הפונט העיברי הוא חינמי? אם כן, כדאי לשנות!)

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות...
הנה הליצן:

קבצים מצורפים

• ליצן.rar
    KB 106.9 · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
ד"א את הידיים צירפתי מתמונה אחרת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה