כללי כרטיס ברכה

• הוסף לסימניות
איך הוא?
אשמח להערות להארות
אין לעתיק או להדפיס ללא רשותי...

קבצים מצורפים

• כרטיס ברכה תשע'ב.jpg
    KB 871.2 · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
1. להקטין יותר את הכתב בתוך הכרטיס ברכה.
2. לשנות את הפונט לפונט פחות מודגש (זה שוקו של בן נתן, נכון?), ולפונט יותר מהוקצע ולא ילדותי משהו...
3. הרימון נראה פחות חד מן התפוח, מעניין איך יצא בדפוס.
4. צבעי הכרטיס ברכה לא משתלבים היטב עם הרקע, יש לתת משהו יותר עדין, ופחות ורוד-אדום עז.
5.הטשטוש של הרקע לא יושב לי טוב מול העיניים, משהו יותר נטרלי, אולי אפילו גרדיאנט עדין ושקיפות.
סה"כ יישר כח, יפה!

• הוסף לסימניות
תודה,
אני יודעת שהתפוח יותר ברור מהרימון..
ניסיתי לשאול בפרוג אם יש תמונה כזו יותר ברורה אך לא שלחו לי משהו נורמלי...

דווקא אני אוהבת את הכתב הזה...
הוא לא מתאים?

• הוסף לסימניות
הוא כתב חמודי, אבל השאלה למי מיועד הכרטיס, אם זה לכל מיני, עדיף משהו פחות שובב, וכמו כן תקטיני את השם שלך ב"מאחלת", בנוסף להקטנת הכתב (כך שהכל יישב טוב בתוך הרקע היותר בהיר).

• הוסף לסימניות
אולי תעשי טישטוש גם לתפוח יהיה יותר מתאים

• הוסף לסימניות
המיקום של התפוח מאחורי הרימון הוא לא הגיוני, הוא אמור להיות רחוק יותר, ואמור ליפול עליו הצל של הרימון.
מצטרפת גם להערות הנ"ל.
בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
אם התפוח ברור יותר - הגיוני להעמיד אותו לפני הרימון,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה