כרטיס הביקור שלי

• הוסף לסימניות
בדרך לעוד לקוח מרוצה ;)

קבצים מצורפים

• לקוח מרוצה PNG.png
    KB 844.6 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
איזה יופי!!

אתה מסוג הניקים שבא לי להקפיץ איזה אשכול ישן שלהם מתחילת הדרך... אין! התקדמות מטאורית!

• הוסף לסימניות
מקסים ונפלא! בהחלט ציורים חינניים :)
*הייתי אולי מנסה לשנות את צבעי הבגדים למשו יותר משתלב, כדי שתהיה קומפוזצית צבעים מושלמת

• הוסף לסימניות
פשששששששששששש...........(אתה כזה שמרן שאתה לא מתלכלך מהצבע)

• הוסף לסימניות
"עם תרמיל ועם מקל / נטייל בישראל"

זה פשוט הזכיר לי... :)
ועל אותה הדרך אפשר: "עם דלי צבע, עם מכחול / נטייל בכל משעול"...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבש;1169446:
איזה יופי!!

אתה מסוג הניקים שבא לי להקפיץ איזה אשכול ישן שלהם מתחילת הדרך... אין! התקדמות מטאורית!

את מסוג הניקים האלה שעושים חשק להמשיך לצייר...
ויש לי ציורים שהייתי מעדיף שישארו בתחילת הדרך :)

נכתב ע"י אפרת 10;1169456:
מקסים ונפלא! בהחלט ציורים חינניים :)
*הייתי אולי מנסה לשנות את צבעי הבגדים למשו יותר משתלב, כדי שתהיה קומפוזצית צבעים מושלמת

לא למדתי את כל תורת הצבעים, כנראה שעוד לא הגעתי לסעיף הקומפוזיציה.
אשמח לשמוע איך לשפר את הצבעים..

נכתב ע"י אהרן זאב;1169458:
פשששששששששששש...........(אתה כזה שמרן שאתה לא מתלכלך מהצבע)

"בכל עת יהיו בגדיך לבנים..." (נקיים) :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shalom;1169433:
בדרך לעוד לקוח מרוצה ;)
אווו, סוף סוף רואים קצת צבע...;)
את הקו שלך כבר היללתי ושיבחתי בעבר, אז כל מילה מיותרת :)
איור מקסים!

• הוסף לסימניות
מוצלח ומלא מלא דינמיות וזרימה!!

• הוסף לסימניות
מקסים !!
איך השתפרת !!

• הוסף לסימניות
מקסים. הקו שלך כל כך קליל וזורם. הדרך באמת מסקרנת.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה